Zaterdag 15 augustus: Nationale relaxdag

Zaterdag 15 augustus is het weer de nationale relaxdag. Wat is er beter dan dit te vieren met heerlijke relax producten die óók nog eens in de sale zijn met 15% korting?! Daarom hebben wij 5 ultieme relax producten op een rijtje gezet om jouw relaxdag ultiem te maken.

Senza Visgraat badjas

Wat is er heerlijker dan lekker ontspannen op de bank in een super zachte badjas? Senza Visgraat Badjas WitDat kan nu helemaal met deze prachtige luxe aanvoelende visgraat badjassen van hotelkwaliteit. Kortom, een heerlijk zachte badjas van goede kwaliteit. Perfect om jouw relaxdag te beginnen!

Ook hebben wij dunnere badjassen zoals de Norländer badjas Buddy die ook perfect zijn voor een dagje volledig ontspannen. 

Senza Vuurschaal

Wat is er lekker dan S’ avonds lekker buiten zitten terwijl het vuur in de vuurschaal je warm houdt? Heerlijk ontspannen naar de sterren kijken terwijl het vuur knettert.Vuurschaal Norlander Deze vuurschaal maakt jouw avondje buiten relaxen compleet. En dat tegen een zeer scherpe prijs van €18,95!

 

Terapy Zitzak Dino

Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Deze ergonomische zitzak is dé manier om te relaxen, en het is ook nog een super goed voor je je lichaam aangezien de zitzak dankzij de korrels naar jouw lichaam vormen. Zo kan je op een ergonomisch verantwoorde manier lekker ontspannen.Zitzak Dino 

De katoenen hoes die meerekt kan gemakkelijk verwijderd en gewassen worden. Daarom is deze Terapy zitzak perfect om binnen of buiten ontspannen op te relaxen!

 

Senza Runamel voetwarmer

Voor een relaxdag mag deze voetenwarmer zeker niet ontbreken. Deze heerlijk grote voetenwarmer is een soort grote knuffel waar je je voeten in kan stoppen.Senza Runamel Pantoffels Pantoffels Grijs Waardoor je voeten warm blijven en je de heerlijk zachte binnenkant van deze ‘’pantoffel’’ lekker tussen je tenen voelt. Kortom, perfect om lekker relaxed je tijd mee door te brengen. 

 

Norländer Tv deken

Bij een dagje ontspannen hoort lekker op de bank een film of een goed boek lezen. Met dit tv deken wordt dit relaxdagje nog lekkerder. Deze plaid heeft een vak waar je jouw  voeten lekker in kan stoppen terwijl je ligt. Daarnaast heeft dit dekentje heel gemakkelijk een vakje waar je de afstandbediening of je telefoon kan in stoppen. Niets is namelijk irritanter dan een afstandsbediening of telefoon die je niet kan vinden terwijl je net lekker ligt!

 

Heb je vragen over deze heerlijke product of over andere woonaccessoires? of  een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Geef een reactie