25 december: Kerstfeest!

Lekker eten, een mooi versierde kerstboom, samenzijn met het gezin; kerst is voor veel mensen een tijd van gezelligheid en bijeenkomen. Helaas gaat het bijeenkomen iets minder makkelijk dan normaal dit jaar. Genoeg daarover! Persoonlijk is Kerst mijn favoriete feestdag van het jaar. Maar wat kun je nu doen om het kerstfeest zo mooi mogelijk aan te kleden? Voor die vraag hebben wij een aantal leuke en creatieve oplossingen! Scroll naar beneden…

  1. Kies de leukste kerstversiering

Het optuigen van je kerstboom; kies leuke kerstversiering en stem de kleuren in de boom af op de rest van je interieur. Als je kiest voor decoratie in kleuren of tinten die al in huis voorkomen, ontstaat er snel een mooi geheel. Het beste is 2 of 3 kleuren, dat oogt het meest sfeervol en zo houd je het ook kalm in huis.

2. Hoekjes creëren

Maak kleine leuke hoekjes met kerstartikelen in huis. Voeg dennenappels en kleine figuren (mini-kerstboompjes, hertjes) toe aan een schaal met kaarsen en kleine theelichtjes en er ontstaat meteen een winterse sfeer in je huis! Doe dit op een paar plekken in het huis, bijvoorbeeld in de vensterbank of bij binnenkomst in de hal.

3. Breng buiten naar binnen

  • Versier een kamerplant, zoals een kamerden, met lichtjes en eventueel een paar kerstballen.
  • Zet een mooie tak kerstgroen in een grote vaas. Hang er een paar leuke kerstversieringen in en klaar ben je.
  • Mix in een vaas verschillende soorten kersttakken zoals eucalyptus, pinus of asparagus.

4.DIY (Do It Yourself)

  • Zelfgemaakte kerststerren
  • Houten adventskalender
  • Boom van behang: prik rechthoekige stukjes van bijzonder behang op de muur in de vorm van een kerstboom. Combineer met een ander mooi papier zoals pagina’s uit een oud boek en voeg takjes kerstgroen toe.

Heb je vragen over onze producten of over woonaccessoires? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.