5 heerlijk zachte producten voor een avondje bankhangen

Wat is er heerlijker dan lekker op de bank ploffen en onder een lekker dekentje een filmpje te kijken? Nou, wij hebben 5 heerlijke zachte en warme Senza & Norländer producten voor jou die dit avondje nog lekkerder maken!

Senza Runamel voetenwarmer

Deze heerlijk grote voetenwarmer is een soort grote knuffel waar je je voeten in kan stoppen.Senza Runamel Pantoffels Pantoffels Grijs Waardoor je voeten warm blijven en je de heerlijk zachte binnenkant van deze ‘’pantoffel’’ lekker tussen je tenen voelt. Kortom, heerlijk voor als je op een koude winteravond lekker tv zit te kijken!

 

Senza Furry XL Kruik

Deze super zachte kruik is maar liefst 73 lang en kan gevuld worden met warm water.Senza Furry XL Kruik Kruik Bruin Zo kan je heerlijk tegen deze warme furry kruik aan liggen. Hoe heerlijk is dit?!

 

Senza Heatpack

Dit is een heerlijk zachte heatpack is gemakkelijk op te warmen is (gevuld met microfiber parels).Heatpack Zo kan je lekker op de bank als het buiten koud is met deze heatpack tegen je aan genieten van je tv-avondje. Ook is deze heatpack goed te gebruiken na het sporten en/of bij blessures en spierpijn.

 

Senza Runamel knuffel

Deze Heerlijke Runamel knuffel is verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin.Senza Runamel Knuffel Knuffel Bruin Gemaakt van een heerlijk zachte stof is er niks lekkerder dan lekker met deze knufel knuffelen. Kijk eens naar zijn oogjes, deze kan je toch niet weerstaan?

 

Norländer Teddy Plaid

Bij voordeligproduct.nl verkopen wij tal van plaidjes, deze Teddy plaid is echter wel 1 van de lekkerste die er is!Teddy Plaid Dit dekentje is namelijk gemaakt van teddybeer stof, hoe heerlijk is het dan als je hier de hele avond lekker onder kan liggen?!

 

 

Heb je vragen over deze heerlijke product of over andere woonaccessoires? of  een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

foto’s van: unsplash.com

Geen reactie's

Geef een reactie