6 x de leukste cadeaus voor Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag en ondanks dat jullie vorig jaar hebben afgesproken om écht niets te doen, begint het toch weer te kriebelen… Goed uitpakken of toch niet? Samen iets leuks doen of toch gewoon maar een cadeautje? Wij delen onze favoriete cadeaus met jullie!

 1. Een handgeschreven kaart
  Een handgeschreven kaart kost niet veel, maar is toch een mooi gebaar! Schrijf op wat je zo leuk vindt aan de ander en verras hem of haar hiermee.
 2. Bloemen
  Ja, bloemen doen het gewoon áltijd goed! Geef de bloemen cadeau tijdens een romantische date of zet ze gewoon in een mooie vaas op tafel. Succes gegarandeerd!
 3. Samen op pad
  Zijn jullie niet zo van de cadeautjes en doen jullie liever gewoon iets samen? Ga er dan samen op uit. Ga naar het strand, het bos en maak er een leuk uitje van!
 4. Sieraden
  Mooie sieraden hoeven natuurlijk niet duur te zijn en kunnen ook nog eens praktisch zijn. Is jouw lief altijd te laat? Geef hem of haar dan een mooi horloge cadeau.
 5. Samen koken
  Uit eten met Valentijnsdag? Misschien moet jij er wel helemaal niet aan denken! Zorg dat de koelkast gevuld is en dat je de juiste kookspullen in huis hebt en zet samen een vijfsterrenmaaltijd op tafel!
 6. Lekker niets
  Zorg ervoor dat je allebei je agenda vrijhoudt en ga lekker niets doen! Samen koken of juist niet? Het maakt niet uit! Ga vervolgens bijvoorbeeld onder een warm plaid samen een romantische (of juist niet) film kijken! Toch gezellig én een stuk minder prijzig!

Wat doe of geef jij het liefst op Valentijnsdag? Pak je goed uit of doe je lekker helemaal niets?

Geen reactie's

Geef een reactie