Autobescherming blog Voordeligproduct

Autobescherming bij intensief gebruik

Autobescherming voor intensief gebruik is aan te bevelen, zeker met de verschillende weersomstandigheden die eraan gaan komen! Veel mensen beschikken niet over een carport of garage, waardoor de auto veel te verduren krijgt het hele jaar door. Toch zijn er voldoende beschermende autoartikelen verkrijgbaar om deze netjes te houden of beschadigingen te voorkomen.

Weersomstandigheden

Kofferbak beschermingIn de winter heeft de auto het vaak zwaar met vrieskou, natte sneeuw, hagelbuien en de strooizout zorgen voor een aanslag op de lak en binnenkant van de auto. Het is mogelijk om gebruik te maken van een beschermhoes over de auto. Deze autobescherming beschermt de lak tegen extreme weersomstandigheden zoals sneeuw en hagel en zorgt de autohoes er ook voor dat er geen roestvorming kan ontstaat. Is een beschermhoes voor de auto niet praktisch, dan kan er ook gebruik worden gemaakt van een voorruitfolie. Door op de voorruit te plaatsen voorkomt u beschadigingen aan de voorruit of ijsvorming in de nachten met vorst.

Zon

Niet alleen in de winter heeft een auto bescherming nodig. Ook wanneer de zon volop schijnt is het verstandig om de auto wat extra aandacht te geven zodat autolak mooi blijft. Grote hoeveelheden zon zorgen er namelijk voor dat er eerder vale plekken of roestvorming ontstaan op de lak van de auto. Om de lak te beschermen is het ten eerste verstandig om de auto vaker te wassen of gebruik te maken van een beschermhoes over de auto.

Huisdieren

Vaak worden de honden meegenomen in de kofferbak of op de achterbank van de auto. Een speciaal hondenkleed beschermt de autobumper tegen krassen en de hele binnenkant van de kofferbak tegen vuil en haren. Maar natuurlijk kan een speciaal kofferbakkleed ook gebruikt worden voor het vervoeren van een fiets, gereedschap of afval wat naar het grofvuil gebracht moet worden. Doordat een kofferbakkleed over de bumper heen valt beschermt het tegen krassen van het instappen van de hond of het inladen van de fiets.

Accessoires

Met de caravan op herfstvakantie, aanhangwagen naar het grofvuil of een fietsendrager op de auto nodig? Voor een koppelslot, aanhangwagen net, caravanhoes of autoaccessoires kunt u terecht bij Voordeligproduct. Lijkt het je leuk  hoe ik dingen ervaar bij VoordeligProduct? Hou dan deze blog pagina in de gaten of volg ons op facebook of instagram!

2 Reactie's
 • Gea Kruis
  Geplaatst op 15:13h, 18 oktober Beantwoorden

  Informatief stukje maar zijn deze kofferbakkleden geschikt voor iedere auto? Ik ben alleenstaand met een kleine Suzuki Alto en heb een Herdershond die nu alles smerig maakt. Verder leuke blogs om te lezen!!

  • Liza
   Geplaatst op 15:27h, 18 oktober Beantwoorden

   Hoi Gea! er staan enkele maten voor de kofferbakkleden op onze site. Zeker de moeite waard om hier even naar te kijken, per maat staan namelijk ook de afmetingen erbij! Bedankt voor het compliment!

Geef een reactie