Back to school 2020

Ga jij goed voorbereid het nieuwe 2020-2021 schooljaar in? met deze back to school 2020 artikelen ga jij nog beter voorbereid het nieuwe school jaar in! Bekijk nu deze voordelig geprijsde must haves.

Anti-diefstal rugzakvoor maar €31,95 incl. gratis laptoptas!

Deze anti-diefstal rugzakken zijn perfect voor naar school, het MBO, HBO of de universiteiten. Vooral als je met het OV naar school reist zijn deze tassen perfect! Door de antidiefstal rits opening aan de rugzijde van de tas kunnen zakkenrollers en dieven niet ongezien jouw tas openritsen. Brand Polyester Rugzak lichtgrijsZo voorkom je dat je laptop of andere spullen gestolen worden. Deze rugzak heeft daarnaast een ingebouwd laptop compartiment waar plaats is voor een 13 inch laptop.  Ook is er een USB-kabel opening in de zijkant van de tas zodat je bijvoorbeeld jouw smartphone kan opladen. Ook is er natuurlijk genoeg ruimte voor schoolboeken! Daarnaast hebben wij ook nog toffe rugzakken van tigernu.

 

Norlander Exporer trolley rugzak voor maar €32,95 incl. gratis laptoptas

Ben jij het ook zat om die zware boekentas door de school te moeten slepen? Deze trolleyrugzak biedt de uitkomst! Norlander Explorer Rugzak Trolley Rugzak ZwartDeze rugzak heeft namelijk wieltjes en een uitschuifbare hendel, zo kan je deze zware boekentas gemakkelijk als een koffer meeslepen naar de volgende les! Wat wil je nog meer?!

 

Brainz Earbudsvoor maar €30,95

Naar school gaan zonder muziek? Dat kan toch niet! Daarom zijn deze Brainz earbuds echte musthaves om lekker draadloos muziek te kunnen luisteren op weg naar school! Deze earbuds worden geleverd in een opbergcase waarin ze ook opgeladen kunnen worden. Zo laad je jouw earbuds weer op als jij in de klas of college zit! Naast deze earbuds hebben wij ook o.a toffe Brainz koptelefoons.

 

Norländer Xcite fannypack voor maar €10,95

De Fannypacks of schouder tasjes zijn weer helemaal in. En deze Fanny packs van Norlander zijn super om mee te nemen naar school! Het mooie is dat je deze tasjes op verschillende manieren kan dragen. En ze zijn al helemaal handig om daar je telefoon, sleutels en pasjes etc. in mee te nemen. 

 

Senza zandloper 60 minuten voor maar €14,50

Als je gaat studeren is het belangrijk als je af en toe pauze neemt tussen het studeren door. Lang achter elkaar studeren is namelijk minder effectief dan 45 – 60 minuten achter elkaar te studeren.Senza Zandloper 60 Minuten Zandloper Zwart Deze zandloper is daarom perfect voor de thuis studie om voor jezelf een uur te gaan studeren. Als de zandloper om is dan heb je een pauze verdiend!

 

Heb je vragen over deze back to school 2020 producten of over andere voordelige producten? of  een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Geef een reactie