Betaalwijze

Betaalwijze

Voordelig Product biedt een grote diversiteit artikelen aan van verschillende merken met een breed assortiment. Wij streven ernaar om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen, maar heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Voordelig Product stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op internet . Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving zodat iedere betaalwijze veilig is. In deze omgeving worden alle gegevens volledig afgeschermd.


Wanneer u kiest voor het betalen via Ideal, dan doet u de betaling via de eigen bankomgeving! Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor Nederlandse rekeninghouders. Het bedrag wordt direct van uw  betaalrekening afgeschreven en worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij gaan direct uw order verzendklaar maken. Meer informatie over iDEAL vind u op ideal.nl.


AfterPay voert voor Voordelig Product het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay per e-mail ontvangt om de bestelling te betalen. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van het betaalverzoek met acceptgiro, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Heeft u een PayPal account, dan kunt u op een makkelijk en snelle manier betalen. Via een beveiligde verbinding worden de gegevens verstuurd en ontvangen.


Bij Voordelig Product kunt u makkelijk met VISA of Mastercard betalen om de bestelling af te ronden. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die de creditcardgegevens versleuteld verstuurd.


Wanneer de betaling goed is verlopen, ontvangt u een e-mail met daarin een bevestiging van uw bestelling. Hierin staan de bestelde artikelen en levertijden.

Gaat er naar uw idee iets niet goed tijdens het bestelproces, neem dan contact met ons op.

Contact met ons opnemen kan op verschillende manieren.

Via onze chatmodule staat wij u op werkdagen graag te woord, klik hiervoor op de button aan de rechterkant van het scherm.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 via 0226 – 787 000.