Bijna ieder huishouden beschikt wel over dit warme en comfy woonaccessoire… We hebben het hier natuurlijk over zachte plaids en hemelse woondekens. Plaids op zichzelf zijn bijna geen trend meer te noemen – ze zijn als blijvertje immers al niet meer uit onze woonkamers weg te denken. Maar er zijn zeer zeker bepaalde trends op het gebied van plaids! Wij zetten hieronder de leukste trends en decoratietips voor je op een rijtje.
Zeggen wij 14 februari, dan zullen velen ‘Valentijnsdag’ roepen. Tegenwoordig staat Valentijnsdag in het teken van de (nog onbeantwoorde) liefde, iemand anoniem laten weten dat je hem of haar leuk vindt, maar ook een cadeautje aan je geliefde geven om deze zo extra in het zonnetje te zetten. De een ziet het misschien als een cliché, de ander als een mooi excuus om de liefde extra te benadrukken. Maar hoe is de dag van de liefde eigenlijk ontstaan? Hier is niet met zekerheid een antwoord op te geven. Wel is zeker dat Valentijnsdag al decennialang wordt gevierd en vele versies en jasjes heeft gekend.
Het is bijna Valentijnsdag en ondanks dat jullie vorig jaar hebben afgesproken om écht niets te doen, begint het toch weer te kriebelen… Goed uitpakken of toch niet? Samen iets leuks doen of toch gewoon maar een cadeautje? Wij delen onze favoriete cadeaus met jullie!

Wist je dat het belangrijk is dat je het hele jaar door voldoende water drinkt? In de zomer hoor je het vaak: “Drink je wel genoeg?” en “Zorg ervoor dat je met deze hitte wel goed blijft drinken!”. Maar ook gedurende de rest van het jaar is het belangrijk om voldoende water te drinken! Gedurende de hele dag verliest je lichaam vocht. Om de balans tussen je vochtinname en vochtverlies in stand te houden, moet je regelmatig drinken. Maar waar is water drinken eigenlijk nog meer goed voor?

Blue Monday schijnt de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Het is de derde maandag van Januari. De feestdagen zijn voorbij en de meeste mensen hebben hun goede voornemens alweer laten varen. Ook zijn de vakanties nog ver weg, worden de dagen donkerder en het weer slechter én is het de eerste dag van de werkweek. We zetten een aantal tips voor je op een rijtje om deze Blue Monday fluitend door te komen.
Iedereen heeft zijn of haar nachtrust hard nodig. Hoe uitgerust je slaapt, heeft met een heleboel factoren te maken. Je lichaamstemperatuur en stress, maar ook externe factoren zoals een goed matras en een goed ventilerend dekbed. Dons, katoen, synthetische materialen.. Hoe weet je nu welk soort dekbed bij jouw slaappatroon past?
Het nieuwe jaar is bijna begonnen! Wist je dat vorig jaar één derde van alle Nederlanders goede voornemens had? En dat maar 20% hiervan ook daadwerkelijk is gelukt? Wist je trouwens ook dat de meeste goede voornemens met geld en gezondheid te maken hebben? Omdat wij natuurlijk willen dat het jou wel gaat lukken, delen wij onze tips om je goede voornemens dit jaar wél vol te houden.
De winter is weer begonnen en veel mensen vertrekken richting besneeuwd gebied voor de wintersport. Om te skiën, snowboarden of misschien wel gewoon om te wandelen. Hoe zorg je er nu voor dat je goed voorbereid op pad gaat?
Er worden steeds minder kerstkaarten verstuurd. Het meeste gaat namelijk digitaal of gewoon via Whatsapp of Facebook. Wij krijgen ieder jaar toch nog een leuke stapel kaarten binnen van vrienden en familie en we vinden het dan ook leuk om deze in het zicht te zetten. Gevolg: het tv-meubel staat vol kerstkaarten en daardoor vliegen ze, iedere keer dat we de deur te hard dichtdoen, door de kamer. Wel een leuk gezicht natuurlijk, maar niet de meest handige manier om je kerstkaarten in het zicht te zetten! Daarom zet ik vandaag de leukste manieren om je kerstkaarten op te bergen op een rijtje!