Je gaat met Pasen een weekend weg en neemt je spullen voor je trip uiteraard met je mee. Waar een trolley zijn voordelen kent, kan een weekendtas ook goed van pas komen! Wij geven je in deze blog wat handige tips zodat jij jouw weekendtas gemakkelijker kunt kiezen en bestellen. Zo ga je voorbereid op reis!
Je bent op zoek naar een tent en je komt er achter dat er enorm veel keuze is. Natuurlijk is het fijn dat er zo veel verschillende soorten tenten zijn, maar welke is nu geschikt voor jouw vakantie? We geven je een aantal tips zodat jij er met de juiste tent op uit kunt gaan!

Op 22 maart is het Wereldwaterdag. Deze dag is in het leven geroepen door de VN en staat onder andere in het teken van voorbereid zijn op waterrampen, delen van kennis op regionaal niveau en het vergroten van het publieke bewustzijn over de diverse elementen van rampen die met water te maken hebben (bron). Maar hoe kun jij bijdragen aan een wereld waarin we minder water verspillen, zo water besparen en dus duurzamer met het water omgaan? In deze blog geven we je een aantal handige tips om zo bewuster met water, milieu én je portemonnee om te gaan!

Je bent opzoek naar een slaapzak. Je wilt de slaapzak gebruiken voor op de camping, tijdens het rondtrekken, voor op een festival of gewoon voor je logés. Bij Voordeligproduct.nl hebben we een breed aanbod aan verschillende soorten slaapzakken. Maar hoe kies en koop je vervolgens de juiste slaapzak? In deze blog geven we je een aantal handige tips zodat jij de juiste slaapzak kunt uitkiezen en bestellen!

Voordeligproduct.nl levert ook Custom-Made artikelen, geheel naar wens op maat gemaakt voor bijvoorbeeld een jubileumfeest, relatiegeschenk of kerstgeschenk! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ons inmiddels specialist noemen op het gebied van Custom-Made artikelen. Custom Made producten kunnen speciaal  worden ontwikkeld of geproduceerd, hierdoor sluit het altijd perfect aan op uw huisstijl of boodschap.

Hieronder een kleine greep uit onze mogelijkheden, kijk voor een uitgebreide collectie Custom-Made artikelen op onze speciale pagina.

Of je nu een luchtbed zoekt voor op de camping, voor je logees of voor op een weekendfestival… Je zoekt uiteraard een luchtbed waarop je uitgerust wakker kunt worden. Maar wist je dat luchtbedden onderling veel van elkaar kunnen verschillen? In deze blog leggen we je uit wat de verschillen zijn, waar je op kunt letten en geven we je een aantal tips zodat jij jouw juiste luchtbed kunt kiezen.

Bijna ieder huishouden beschikt wel over dit warme en comfy woonaccessoire… We hebben het hier natuurlijk over zachte plaids en hemelse woondekens. Plaids op zichzelf zijn bijna geen trend meer te noemen – ze zijn als blijvertje immers al niet meer uit onze woonkamers weg te denken. Maar er zijn zeer zeker bepaalde trends op het gebied van plaids! Wij zetten hieronder de leukste trends en decoratietips voor je op een rijtje.
Zeggen wij 14 februari, dan zullen velen ‘Valentijnsdag’ roepen. Tegenwoordig staat Valentijnsdag in het teken van de (nog onbeantwoorde) liefde, iemand anoniem laten weten dat je hem of haar leuk vindt, maar ook een cadeautje aan je geliefde geven om deze zo extra in het zonnetje te zetten. De een ziet het misschien als een cliché, de ander als een mooi excuus om de liefde extra te benadrukken. Maar hoe is de dag van de liefde eigenlijk ontstaan? Hier is niet met zekerheid een antwoord op te geven. Wel is zeker dat Valentijnsdag al decennialang wordt gevierd en vele versies en jasjes heeft gekend.
Het is bijna Valentijnsdag en ondanks dat jullie vorig jaar hebben afgesproken om écht niets te doen, begint het toch weer te kriebelen… Goed uitpakken of toch niet? Samen iets leuks doen of toch gewoon maar een cadeautje? Wij delen onze favoriete cadeaus met jullie!

Wist je dat het belangrijk is dat je het hele jaar door voldoende water drinkt? In de zomer hoor je het vaak: “Drink je wel genoeg?” en “Zorg ervoor dat je met deze hitte wel goed blijft drinken!”. Maar ook gedurende de rest van het jaar is het belangrijk om voldoende water te drinken! Gedurende de hele dag verliest je lichaam vocht. Om de balans tussen je vochtinname en vochtverlies in stand te houden, moet je regelmatig drinken. Maar waar is water drinken eigenlijk nog meer goed voor?