Er is besloten dat het jaarlijkse kerstdiner dit jaar bij jou zal worden gevierd. Hartstikke leuk, denk je nog. Totdat je moet gaan verzinnen wat je moet gaan koken. En hoe krijg je dat voor elkaar als het om een hele groep gaat? Meerdere pannen op het vuur, een menu samenstellen, alles op tijd klaar hebben én ook nog eens socializen. Wij geven je onze tips om het kerst koken minder stressvol te maken!
Sinterklaas is nog niet voorbij of kerst staat alweer bijna voor de deur. Het kopen van kerstcadeaus kan, net als het kopen van sinterklaascadeaus, best stressvol zijn. Vooral wanneer op jouw lootje de naam staat van iemand die écht alles al heeft. Daarom zet ik vandaag de leukste kerstcadeaus op een rijtje voor iemand die (bijna) alles al heeft.
Zaterdag is het alweer zover. De sint komt aan in het land. Dit betekent voor veel kinderen (en volwassenen) spanning en veel schoentjes zetten in aanloop naar pakjesavond. Omdat het voor de Sint best moeilijk kan zijn om steeds weer de leukste cadeautjes te vinden, zet Voordeligproduct.nl voor de sint de leukste schoencadeautjes op een rijtje, leuk voor jong én oud!
Het is natuurlijk nog geen winter, maar op de meeste ochtenden voelt het wel zo. Misschien heb je zelf al eens moeten ijskrabben. Tijd dus om ervoor te zorgen dat jouw auto helemaal klaar is om de winter te trotseren!
De Sint is nog niet eens in het land, maar toch zijn veel mensen al bezig met kerst. De tuincentra en woonwinkels liggen al vol met de mooiste kerstballen, de meest sfeervolle lichtjes en ook de eerste kerstbomen staan al te koop. Leuke versieringen en kerstaccessoires kunnen ervoor zorgen dat ook jij in de kerstsfeer komt.
In de nacht van zaterdag op zondag gaat de wintertijd weer in. Wist je trouwens dat de wintertijd maar 5 maanden duurt? En de zomertijd dus 7 maanden? Voor veel mensen is het verwarrend: gaat de klok vooruit of achteruit? Heb ik er voordeel van? En waarom is er eigenlijk een wintertijd? Met deze tips voel je je snel weer energiek en kom je zo snel mogelijk weer in het juiste ritme!
Het is alweer bijna de 11e van de 11e. Niet alleen betekent dit het begin van het carnavalsseizoen, het is ook Sint-Maarten. Niet in alle delen van Nederland wordt Sint-Maarten gevierd, maar hier wel. Kinderen gaan met een zelfgemaakte, versierde lampion langs de deuren om een liedje te zingen en vervolgens een traktatie te krijgen. De supermarkten liggen de weken voor Sint-Maarten al vol met snoepgoed. Erg lekker en makkelijk natuurlijk, maar wij zetten vandaag voor jullie de leukste zelfgemaakte traktaties op een rijtje!
De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Misschien staat er nog iets leuks op de planning. Een dagje pretpark bijvoorbeeld. Dit kan duur uitpakken. Reiskosten, tickets en dan ook nog eten en drinken. Daarom zet ik vandaag onze favoriete tips op een rijtje voor een voordelig dagje weg.