De start van het schooljaar staat weer voor de deur… Dit betekent het inslaan van boeken, schriften en pennen. Maar uiteraard ook een nieuwe schooltas! In deze blog stellen we verschillende leuke en handige schooltassen aan je voor! Deze toppers zijn natuurlijk ook enorm leuk om mee naar je werk te gaan! P.S Hou onze sociale kanalen en nieuwsbrief in de gaten voor een hele gave actie die er aan komt!
Wist je dat je bij Voordeligproduct.nl ook voor de leukste houten producten aan het juiste adres bent? Wij hebben enorm veel duurzame, stoere, maar ook stijlvolle houten producten in ons assortiment. Deze producten zijn niet alleen enorm leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om weg te geven. Deze toppers zijn helemaal naar jouw smaak te personaliseren en vormt zo het perfecte geschenk! We zijn enorm trots op onze mooie houten producten en daarom hebben we hieronder onze favorieten voor je op een rijtje gezet!
Je gaat kamperen, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je je zoektocht moet beginnen? In deze blog met checklist geven je de handvatten die je nodig hebt om zo jouw ideale kampeerproducten te kunnen kiezen en zo als een echte kampeer-pro van je vakantie te genieten!
Eerder hebben wij een blog geschreven over geldende regels aan handbagage en trolleys. Regels wat betreft vliegen en (hand)bagage worden regelmatig geüpdatet en daarom zetten we alle feitjes en do’s and dont’s nog voor jullie op een rijtje!
Voordeligproduct.nl heeft weer plek voor gemotiveerde Mbo- en Hbo-studenten die graag ervaring willen opdoen binnen een uitdagende en informele werksfeer. Via deze link kun je nog meer informatie vinden. Bij ons krijg je genoeg ruimte om zelfstandig te werken, maar uiteraard wel met de nodige hulp en begeleiding. Nu kunnen wij natuurlijk vertellen hoe interessant het is om bij ons een (meewerk)stage te lopen, maar het is natuurlijk veel leuker om verhalen van de echte ervaringsexperts te lezen. Daarom in deze blog de verhalen van oud-stagiairs Okko, Marije en Roel!
In onze vorige blog gaven we een aantal tips voor de grote schoonmaak. Benieuwd? Via deze link lees je hem terug! Nu alles weer schittert en blinkt, halen we de zomertrends ook graag weer naar binnen. In deze blog lees je over de leukste zomertrends!
Gelukkig… het zonnetje begint eindelijk weer te schijnen en de temperaturen worden langzaam aan ook beter. Voorjaarskriebels beginnen te borrelen en dit betekent vaak ook de grote voorjaarsschoonmaak; het minst leuke klusje voor de zomer. Maar ach, we willen toch allemaal opgeruimd de zomer tegemoet gaan om dan eindelijk heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven? Daarom heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet hoe je opgeruimd de zomer ingaat!
Moederdag, de dag waarop we onze mama’s extra in het zonnetje zetten, staat weer voor de deur. Ben je inspiratieloos en heb je dit jaar geen idee wat je haar op 12 mei wilt geven? Wij geven je een aantal leuke tips waarmee je geheid een lach op het gezicht van jouw moeder tovert!
Je gaat met Pasen een weekend weg en neemt je spullen voor je trip uiteraard met je mee. Waar een trolley zijn voordelen kent, kan een weekendtas ook goed van pas komen! Wij geven je in deze blog wat handige tips zodat jij jouw weekendtas gemakkelijker kunt kiezen en bestellen. Zo ga je voorbereid op reis!
Je bent op zoek naar een tent en je komt er achter dat er enorm veel keuze is. Natuurlijk is het fijn dat er zo veel verschillende soorten tenten zijn, maar welke is nu geschikt voor jouw vakantie? We geven je een aantal tips zodat jij er met de juiste tent op uit kunt gaan!