koelbox_lunch_bouwakkers_beste

Bouwvakkers koelbox kopen?

Wil je een bouwvakkers koelbox kopen? als je in de bouw werkt of je werkt op plekken waar geen koelkast aanwezig is, dan is het fijn dat je eten en drinken koud bewaard kunnen worden. Een koelbox biedt de perfect  manier om zo je eten en drinken koud te bewaren. Anderzijds isoleert een koelbox heel goed dus is het ook geschikt om er warm eten in warm te houden. Bij Voordeligproduct.nl verkopen wij tal van koelboxen en koeltassen van de merken Senza, Norländer en Dunga. De koelboxen van Norlander zijn verkrijgbaar in een 10 liter en 24 liter uitvoering.

Hier een aantal punten waar je op moeten letten als je een bouwvakkers koelbox gaat kopen:

Goede isolatie

Bij het kopen van een koelbox voor op de bouwplaats om je lunch in koel te houden is een goede isolatie erg belangrijk. De koelboxen van Norländer zoals de Norlander koelbox deluxe 10 liter is een mooi voorbeeld van een mooie zwarte koelbox die goed isoleert en waar genoeg ruimte voor is om je lunch en flesjes drinken in te bewaren. Norlander Coolbox Deluxe 10L Koelbox Zwart

Door een kleinere koelbox te kiezen is het voor een koelelement ook makkelijker om de inhoud voor een langere periode koud te houden.

Simpel design

Kies bij het kopen voor een koelbox of lunchbox voor op de bouwplaats voor een simpel design. Door gewoon voor een lekker simpel design te kiezen voorkom je dat alle stof van de bouwplaats tussen allerlei hoekjes en gaatjes blijft zitten.

Kies daarom ook een koelbox die goed afsluit zodat je lunch niet onder het stof gaat zitten. Het voordeel van de Norländer 24 liter. Op de bouwplaats is ook altijd een hoop reuring, kies daarom voor een lekker robuust en simpel design die niet bij het eerste stootje kapot gaat.

Koeltasjes

Ook zeer handig om mee te nemen naar werk zijn koeltassen. Deze zijn minder log dan de koelboxen en zijn compact mee te nemen. Deze koeltassen beschikken over genoeg ruimte om al uw drankjes en snacks in op te bergen.Norlander Dull PU Koeltas Blauw

Een handige tip om je koelbox lang koel te houden

Koel de koelbox vooraf. Een koelbox isoleert heel goed, ook warme lucht. Op het moment dat je dus koele producten of koelelementen in een warme koelbox plaatst. Moeten de koelelementen eerst de temperatuur in de koelbox naar beneden brengen voordat er daadwerkelijk een koele temperatuur in de koelbox is. Door te zorgen dat er al een koude lucht in de koelbox is, houden de koelelementen de koelbox langer koel. Senza Lunchbox met Koelelement Lunchbox Grijs

Tip: Wij hebben nu ook lunchboxjes/trommels met koelelementen. Plaats de koelelementen in de lunchbox en houd de inhoud lekker koel! Shop de Senza lunchbox met koelelementen nu.


Heb je vragen over de koelboxen die in deze blog over een bouwvakkers koelbox kopen staan? of  een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

foto’s van: unsplash.com

Geen reactie's

Geef een reactie