Brainz electronics

Brainz electronics is een nieuw en innovatief merk op het gebied van elektronica. Zo combineert Brainz ingenieuze gadgets met ecologisch materiaal. Brainz is gespecialiseerd in elektronische producten zoals powerbanks, earbuds, koptelefoons, speakers, opladers en handige Smart Watches. Dit alles is voor een goede prijs tegen een uitstekende kwaliteit.

Brainz Headphones & Earbuds

Deze koptelefoons en oordopjes zijn voorzien van bluetooth-technologie, wat het gebruikersgemak enorm vergroot omdat de oordopjes niet meer in de knoop kunnen raken. De Brainz earbuds komen in de kleuren wit en zwart en hebben een batterij die 2 tot 3 uur meegaat. Brainz Koptelefoon Bamboo Koptelefoon ZwartDe Brainz Bluetooth earbuds worden geleverd in een case die gebruikt wordt om op te laten en waar je ze veilig in op kan bergen. Doordat ze voorzien zijn van bluetooth zijn ze geschikt voor nagenoeg elke smartphone.

Speakers

De speakers van Brainz zijn handig mee te nemen en zelfs beschikbaar in pocket-size. De brainz speakers zijn voorzien van bluetooth-technologie waardoor je gemakkelijk met bijna elke smartphone kan connecten met je speaker. Daarnaast zijn de speakers afgewerkt met een gerecycled kraft materiaal.

Ook heeft Brainz een combinatie van Powerbank + speaker gemaakt van bamboo en gerecycled materiaal. Met die product kan je je telefoon opladen en tegelijkertijd je telefoon opladen.

Brainz Powerbanks

De powerbanks van Brainz zijn mooi afgewerkt met bamboo of een gerecycled materiaal. Deze zijn gemakkelijk mee te nemen dankzij het pocketformaat. Deze Brainz powerbanks laten je telefoon tot 2 keer volledig opladen.

Naast powerbank heeft Brainz ook draadloze opladers in het assortiment. Deze opladers, zoals de draadloze oplader voor op je bureau,  zijn voorzien van Qi technologie. Uw telefoon laad vervolgens op als uw telefoon op het oplaadstation legt. Uw telefoon moet hierbij wel voorzien zijn van Qi technologie. De nieuwste smartphone zijn voorzien van deze telefoons. Iphone vanaf de iphone 8 zijn al voorzien hiervan. De Samsung Galaxy serie en de LG G-serie is onder andere ook voorzien van deze Qi technologie.

Smartwatches

Voorzien van de nieuwste technologie zijn de smartwatches van Brainz perfect om je dagelijkse activiteiten vast te leggen en te meten. Er zijn twee varianten Brainz smartwatches. 1 heeft een casual look en is op ieder moment van de dag te dragen, de ander is een fit watch met accurate metingen van onder anderen een hartslagmeter en stappenteller. brainz smartwatchOok kunnen deze horloges meldingen van je smartphone weergeven. Ook niet geheel onbelangrijk bij een horloge laten de Brainz Fit Watch en de Smart Watch natuurlijk ook de tijd zien!


Heb je vragen over deze of andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.