De beste back to school tassen!

De start van het schooljaar staat weer voor de deur… Dit betekent het inslaan van boeken, schriften en pennen. Maar uiteraard ook een nieuwe schooltas! In deze blog stellen we verschillende leuke en handige schooltassen aan je voor! Deze toppers zijn natuurlijk ook enorm leuk om mee naar je werk te gaan! P.S Hou onze sociale kanalen en nieuwsbrief in de gaten voor een hele gave actie die er aan komt!

All time favorite

De ‘standaard’ rugzak hoeft helemaal niet basic of saai te zijn! Er zijn Norlander Vintage Canvas Rugzak Rugzak Zwartenorm veel leuke, duurzame en mooie uitvoeringen. De rugzak kan uitblinken door een print of door het materiaal waar de rugzak van is gemaakt. Zo zijn de Vintage rugzakken van veel mensen een echte favoriet door de mooie kwaliteit en het mooie canvas.

Over de schouder

Draag je je tas liever niet op je rug? Misschien is een schoudertas dan wel Schoudertaseen mooi alternatief! Je kunt vaak net zoveel meenemen als in een rugzak. Met de verstelbare band verstel je de schoudertas gemakkelijk naar de voor jouw perfecte lengte. Bovendien berg je je laptop makkelijk en veilig op. Nog meer veiligheid en bescherming tegen de regen? Shop dan nu de een van de leuke kleuren van de waterafstotende Dunga schoudertassen!

Op rolletjes

Gemak dient de mens en soms heb je gewoon geen zin om je spullen mee te dragen. Met deze gave Explorer trolleyrugzakken hoeft dat ook helemaal Norlander Explorer Rugzak Trolley Rugzak Zwartniet! Rol hem gewoon makkelijk achter je aan. Wil je hem juist weer meedragen? Dan neem je hem mee als rugzak.

Ben je benieuwd naar onze andere gave schooltassen? Je bekijkt ze via deze link! Wat is jouw favoriet? En hoe neem jij je spullen mee naar school of je werk? Laat het ons weten in de comments!


Heb je vragen over deze of andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Geef een reactie