De mooiste sieraden als Kerstcadeau!

Het is vaak lastig om een mooi en leuk Kerstcadeau voor haar te verzinnen. Maar met sieraden zit je echt altijd goed! In deze blog lichten we een aantal leuke en mooie sieraden voor je uit welke je vol vertrouwen als Kerstcadeau onder de Kerstboom kunt leggen! Goed om te weten: net als bij een juwelier bieden wij een excellente service en heb je standaard 1 jaar garantie.

Izar Acrux Armband

Het unieke design van de Izar Acrux armband is afgewerkt tot in het fijnsteAcrux detail wat ze zeker terug zal vinden tijdens het dragen en is geschikt voor iedere gelegenheid. Deze super stijlvolle armband is in drie kleuren verkrijgbaar en er zit dan ook altijd een mooi exemplaar voor haar bij als Kerstcadeau!

Izar Ancha Sieradenset

Deze complete Izar Ancha sieradenset bestaat uit een mooie ketting van 50 AnchaCm met 2 aan elkaar gehechte ringen van 16 mm met de tekst “love”. De set is compleet met de bijbehorende oorbellen! De sieradenset is gemaakt van RVS zilver en wordt geleverd met een sieraadzakje zodat de set netjes kan worden opgeborgen. Geef dus een beetje extra liefde met deze armband als Kerstcadeau.

Izar Posterior Armband

Deze Izar Posterior bedelarmband is inclusief een ster bedeltje, levensboomPosterior bedeltje, hart bedeltje en klavertje vier bedeltje. Ook deze armband is gemaakt van RVS en dit zorgt er voor dat hij lang mooi blijft. Deze armband shop je nu trouwens voor €23,50 in plaats van €27,50! Dit is dus een mooi en voordelig Kerstcadeau!

Izar Minliar Armbandenset

Ben je op zoek naar een iets stoerder sieraad als Kerstcadeau? Dan is de Izar Minliar armbandenset een hele mooie optie! Deze prachtige BBQ masterarmbandenset heeft één armband van 10 mm breed leer met lederen sluiting, de andere armband is een elastische armband, bestaand uit kralen van lavasteen van 8 mm. Deze is trouwens ook leuk om aan hem cadeau te doen!

Benieuwd naar nog meer mooie en stijlvolle sieraden voor onder de Kerstboom? Je bekijkt ze hier!


Heb je vragen over deze of andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Geef een reactie