Donderdag 19 november: het is weer internationale mannendag!

Aanstaande donderdag is het internationale mannendag. Eigenlijk is het niet echt meer van deze tijd om een ‘mannendag’ of een ‘vrouwendag’ te houden, maar dat betekent niet dat we deze dag aan ons voorbij moeten laten gaan. Om met deze dag iets te doen hebben we een paar leuke items uitgezocht! Lees hieronder verder.

Samen Fit Kaartspel/ Senza Fitness Weerstandsband

Het is geen verkeerd idee om op internationale mannendag te beginnen met sporten. Ook zonder veel ruimte te hebben, kun je vast ergens een hoek vrijmaken voor een fitness plekje. Met de Fitness Weerstandsband van Senza is het heel gemakkelijk om verschillende spieren zoals de biceps, triceps, schouders en borst individueel aan te spreken, waardoor je het maximale uit een spier kunt halen. Gebruik de weerstandsband in combinatie met het Samen Fit Kaartspel en je kunt zo samen met jouw broer, zus of een vriend je dag volmaken met sporten.

Senza Bierplank met 4 glazen

(Bijna) elke man houdt wel van een avond thuis met vrienden met een heerlijk biertje erbij! Nu we niet meer naar een kroeg of terrasje kunnen en maximaal met 4 mensen bij elkaar mogen zijn is deze Senza bierplank perfect aangepast op de nieuwe maatregelen. 4 glazen voor 4 personen! Veel bierplezier alvast…

Brand Stalen Gereedschapsset 8-delig

In elk huis moet wel eens wat geklust worden. Vaak is dit de taak van de man des huizes. Ben jij nog niet voorzien van een goede set gereedschap in huis? Niet getreurd want wij hebben een hele mooie 8-delige stalen gereedschapsset in ons assortiment. Hij komt met een meetlint (3 meter lang), grote kruiskopschroevendraaier, vier kleine schroevendraaiers (twee kruiskop en twee platte punt), stanleymes en een waterpas. Al met al een basic gereedschapsset die voldoet voor de meeste kleine klussen in huis. Mocht je nu wel een grote klus hebben? Wij hebben ook een 26-delige set met o.a. tangen, schroeven en schroevendraaiers.

Norländer By Origin Canvas BBQ Schort

Natuurlijk is nu niet het barbecue seizoen… Maar toch is het altijd leuk om jezelf, een vriend, vader of oom te verrassen met een prachtig Canvas BBQ schort. Je kunt jezelf nooit genoeg voorbereiden voor het lekkere zomerseizoen. Met dit stoere canvas schort vol accessoires ben jij de echte ‘Grill Master’. Dit schort is gemaakt van hoogwaardig canvas materiaal, waardoor het stevig en solide aanvoelt. Door de vele opbergvakken heb je genoeg ruimte om al je BBQ tools kwijt te kunnen.

Heb je vragen over deze producten of over woonaccessoires? of een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.