Duurzame lunchbox

Duurzaamheid is natuurlijk altijd al belangrijk geweest. Alleen dit bewustzijn wordt steeds groter. Bij voordeligproduct.nl vinden wij duurzaam ook zeer belangrijk, daarom bestaat een aanzienlijk deel van ons assortiment uit duurzame producten. Een voorbeeld van een duurzaam product uit ons assortiment zijn de tarwestro lunchboxen. Lunch meenemen in een lunchbox is natuurlijk al beter dan een broodje meenemen in aluminiumfolie of een plasticzakje. Maar als deze broodtrommel of lunchbox nou ook nog gemaakt is van het duurzame tarwestro dan is het helemaal dubbel op!

Duurzame materialen

De verchillende lunchboxen zijn vervaardigd uit tarwestro. Tarwestro is duurzaam en biologisch afbreekbaar. Daarom een zeer verantwoord product om je lunch mee naar school of werk mee te nemen. Hieronder vind je een lijstje met tarwestro duurzame lunchboxen:

Senza Tarwestro lunchbox klein

De Senza tarwestro lunchbox klein is een duurzame lunchbox voorzien van bestek. Dit bestek is ook gemaakt van tarwestro. Deze lunchbox heeft een afmeting van 16.5 x 16.5 cm met een hoogte van 8.5 cm. Hierdoor is deze lunchbox perfect om salades of andere lunch in mee te nemen. Ook is deze lunchbox natuurlijk perfect te gebruiken als broodtrommel om broodjes in te doen.

Senza Tarwestro lunchbox groot

De Senza tarwestro lunchbox groot is een stukje groter dan de kleine versie. Met een afmeting van 19 x 17 x 7 cm is deze lunchbox zeer geschikt om een uitgebreide lunch in mee te nemen. Het bovenste compartiment is voorzien van een besteksetje bestaande uit een vork en een mes. Tevens is daar ook plek voor bijvoorbeeld een snack.

Het onderste gedeelte is voorzien van 2 vakken. Een klein vak en een groot vak, zodat je jouw lunch mooi gescheiden kan houden.

Senza Tarwestro lunchbox met 3 lagen

De Senza tarwestro lunchbox met 3 lagen is een langwerpige lunchbox voorzien van 3 lagen. De lunchbox is voorzien van een bestekset bestaande uit een vork, mes en lepel. Ook hebben zijn een aantal van deze lunchboxjes lunchboxen met vakjes.

De onderste 2 compartimenten zijn van elkaar af te halen waardoor je 2 gerechten gemakkelijk mee kan nemen. Zo kan je bijvoorbeeld yughurt of salade apart van je broodje meenemen naar school of werk.

Houten bestek

Naast duurzame tarwestro lunchboxen verkopen wij nog meer duurzame producten. Zo verkopen wij houten besteksets die gemaakt zijn van het ecologisch verantwoorde pijnboomhout. Daarnaast hebben wij tal van woondecoratie manden gemaakt van gedroogde hyacint. Ook hebben wij tal van duurzame producten gemaakt van duurzaam hout. Wil je meer eten over duurzaamheid? lees dan onze blog over duurzaamheid.


Heb je vragen over de tarwestro lunchboxjes of over andere eet- en kookaccessoires? of  een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

foto’s van: unsplash.com

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.