Droog blijven in stijl!

Wat is er nou vervelender dan natte spullen krijgen tijdens een regenbui of sneeuwval? Gelukkig worden er ook waterafstotende tassen ontworpen waarin uw spullen droog blijven. Wij snappen dat het lastig kan zijn een goede waterafstotende tas vinden in het grote aanbod tassen en rugzakken. Daarom hebben wij er gewoon een aantal voor u uitgezocht en hieronder opgesomd!

Brand PU rugzak

Vaak last van een lege telefoon als u onderweg bent?Brand PU Rugzak Rugzak zwart Met deze prachtige Brand PU rugzak is die zorg verdwenen. Er zit namelijk een USB-poort in de tas verwerkt zodat u onderweg nooit zonder stroom komt te zitten. Natuurlijk is dit niet het enige wat deze tas u kan bieden, hij is gemaakt van het waterafstotende materiaal PU 600D. Zo houdt u al uw spulletjes droog. Meer te weten komen? Kijk dan nog even op de website!

Dunga Tarpauline Rugzak

De Dunga Tarpauline Rugzak is een van de nieuwste rugzakken van Dunga. Hij is mooi om te zien, maar nog mooier in gebruik. Doordat de ritsen Dunga Tassenset Tarpaulin Tassenset Grijsgecoat zijn, blijven uw spullen gewoon droog in deze stoere rugzak. Zoals de naam al doet vermoeden is de tas gemaakt van waterafstotend tarpauline. Dit sterke materiaal staat er om bekend water af te stoten. Met deze tas heeft u dus niet alleen een gave, maar ook een veilige rugzak in handen!

Norländer Duffeltas I Am Free

Gaat u op reis of neemt u veel spullen mee naar het sporten? Dan heeft uDuffeltas I Am Free niet voldoende ruimte in een rugzak. Maar ook dan wilt u uw spullen droog overbrengen. Bekijk dan eens de duffeltassen van Norländer! Bijvoorbeeld de nieuwste I Am Free Duffeltas heeft een inhoud van wel 29 liter en is gemaakt van hoogwaardig en waterafstotend 600D materiaal!

Geen rugzak of duffel?

Soms voldoet een rugzak, duffeltas of weekendtas gewoon niet aan uw wensen. Gelukkig zijn er ook waterafstotende schoudertassen ontworpen. SchoudertasBijvoorbeeld de Dunga Schoudertas is dan de ideale keuze! Uiteraard is ook deze tas gemaakt van kwalitatief 500D tarpauline. Deze schoudertas is ideaal om uw spullen mee naar werk of school te nemen, en is zelfs in meerdere mooie kleuren verkrijgbaar!

Hoe zorgt u er voor dat uw spullen niet nat worden tijdens een flinke regenbui? Laat u het ons en de andere lezers weten hieronder in de reacties?

Benieuwd naar nog meer waterafstotende tassen? U checkt ze hier!


Heb je vragen over deze of andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.