Een uurtje langer slapen! – Wintertijd

We kunnen dit weekend een uurtje langer slapen! De wintertijd gaat in, dus de tijd gaat weer een uur achteruit. Dit gebeurt aanstaand weekend op zondag 25 oktober. Zelf vind ik dit heerlijk, andere weer niet. Bij sommige mensen brengt het hun slaapritme in de war. Om ervoor te zorgen dat dit jou niet overkomt hebben wij hieronder weer een leuke en comfy selectie aan slaap- & winterspullen voor je uitgezocht.

Outlast ergo kussen

Wat is er nu belangrijker dan een fijn hoofdkussen te hebben met de start van de wintertijd? Een kussen dat niet alleen comfortabel ligt, maar ook op een efficiënte manier met temperatuurwisselingen omgaat. Met dit ergonomische hoofdkussen van Outlast weet je zeker dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Dit kussen reageert op lichaamstemperatuur en neemt zo geleidelijk de contouren van je hoofd en nek aan wat een positieve invloed heeft op de bloedsomloop en gevoelige spieren. Voor bijvoorbeeld een actieve atleet is dit Visco Athlete Ergo kussen echt een musthave!

Dreamhouse forest sceptic dekbedovertrek

Een rustige sfeer in je slaapkamer is altijd fijn om te hebben. Het Dreamhouse forest sceptic dekbedovertrek is perfect om deze sfeer te creëren. Dit overtrek heeft mooie kleuren en een print met planten en sierlijke figuren. Het wordt geleverd met slopen die eveneens bedrukt zijn met dezelfde print. Het is gemaakt van katoensatijn, een stof die heerlijk zacht aanvoelt en probleemloos is in het onderhoud. Droom ook in de wintertijd elke nacht heerlijk weg onder het dekbed van Dreamhouse. (In meerdere maten beschikbaar)

Senza visgraat badjas

Nu de wintertijd ingaat, betekent dat ook dat er weer koude ochtenden aankomen waarop je liever warm in je bed wilt blijven liggen. Met deze luxe badjas van Senza voorkom je zeker dat je het koud hebt in de donkere winterochtenden. Je zou deze badjas kunnen bestempelen als hotelkwaliteit, heerlijk comfortabel en warm om te dragen! Met een mooi visgraat design gemaakt van hoogwaardig materiaal, heb je zeker een badjas die jaren meekan.

Modena 4 seizoenen dekbed

Ben jij er ook klaar mee om elk seizoen je dekbed te verwisselen? Kijk eens naar het Modena 4 seizoenen dekbed. Dit heerlijk zachte dekbed voegt zich soepel om je lichaam. Het is perfect voor elk seizoen van het jaar en blijft lekker luchtig door het grote dons. Het dekbed heeft een tijk van 100 procent zuiver katoen. Het dekbed is cassette geproduceerd, dat wil zeggen dat het openstaande luchtschotjes heeft wat zorgt voor een perfecte warmte-isolatie. De vulling van het dekbed bestaat uit 90 procent dons en heeft warmteklasse 1, ideaal voor koude slaapkamers of mensen die het snel koud hebben. De vulling van het 4 Seizoenen dekbed bestaat uit 90 procent zacht eendendons. Mocht je hier nog twijfels of vragen over hebben, dan staan wij je graag telefonisch te woord of via de chatbox op de website! (In meerdere maten beschikbaar)

Extra tips

Tip 1: Ga op de avond ervoor (zaterdag 24 oktober) 1 uur later slapen.

 Zo ga je gelijk met de tijd mee! Je zou ook de hele week ervoor elke dag iets later kunnen gaan slapen zodat je lichaam langzaamaan aan het ritme kan wennen.

Tip 2: Zorg ervoor dat je ontspant voor het slapen gaan.

Ga bijvoorbeeld even in bad (daar word ik altijd zo lekker loom van), doe je joggingpak aan, zet een kop thee en ga nog even lekker lezen voordat je gaat slapen. Zo bereid je je lichaam perfect voor op de nacht.

Tip 3: Zorg voor veel licht, doe ‘s morgens direct je gordijnen open en zet veel lampen aan.

Zo wen jij zo snel mogelijk aan de wintertijd!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.