Stage-voordeligproduct.nl

Ervaringsexperts over stage bij Voordeligproduct.nl

Voordeligproduct.nl heeft weer plek voor gemotiveerde Mbo- en Hbo-studenten die graag ervaring willen opdoen binnen een uitdagende en informele werksfeer. Via deze link kun je nog meer informatie vinden. Bij ons krijg je genoeg ruimte om zelfstandig te werken, maar uiteraard wel met de nodige hulp en begeleiding. Nu kunnen wij natuurlijk vertellen hoe interessant het is om bij ons een (meewerk)stage te lopen, maar het is natuurlijk veel leuker om verhalen van de echte ervaringsexperts te lezen. Daarom in deze blog de verhalen van oud-stagiairs Okko, Marije en Roel!

Okko

Okko heeft stagegelopen bij Voordeligproduct.nl vanaf augustus 2017 tot januari 2018. Hij geeft aan dat hij in een korte tijd veel heeft geleerd. ‘’Ik heb het gevoel dat ik tijdens mijn stageperiode, die slecht 21 weken duurde, meer heb geleerd dan in 2 jaar in de schoolbanken. Iedereen neemt echt de tijd om je goed in te werken en neemt altijd de moeite om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Als gevolg hiervan heb ik veel leuke gesprekken gehad over strategie, beleid en zienswijze.’’ Op de vraag wat hij het leukste vond aan zijn tijd bij Voordeligproduct.nl vertelt hij over zijn rol als stagiair. ‘’Wat ik nog misschien wel het tofste vind aan mijn tijd bij Voordeligproduct is hoeveel waarde er aan een goed onderbouwde mening wordt gegeven. Er wordt echt geen onderscheidt gemaakt tussen een stagiair of een vaste kracht en daardoor krijg je snel het gevoel dat je een volwaardig lid van VP bent. Na mijn stageplaats heb ik een marketingklus aangenomen waarvoor ik verantwoordelijk was voor het opzetten van de online marketing. Zelfs ver nadat m’n stage was afgelopen kon terecht voor vragen en feedback. Het is inmiddels een jaar geleden dat mijn stage is afgerond en nog steeds kom ik regelmatig over de vloer om gezellig bij te praten en samen een bak koffie te drinken.’’.

Marije

Marije heeft van september 2018 tot en met januari 2019 stagegelopen en ze verteld hoe het voelde om bij Voordeligproduct.nl van start te gaan. ‘’Het voelde meteen goed en we bespraken tijdens het drinken van een kop thee wat ik zoek in een stage en wat mijn persoonlijke leerdoelen waren. Al snel werd duidelijk dat de stageopdracht aansloot en paste bij mijn eigen interesses.’’ Net als Okko geeft Marije aan veel te hebben geleerd in een korte tijd en zich een volwaardig lid van het team te hebben gevoeld. ‘’Ik heb tijdens mijn stage veel meer geleerd dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Zo werd ik meegenomen in alle processen, werd mijn input en mening altijd meegenomen en had ik de vrijheid om mijn onderzoek ook in de praktijk toe te passen. Bij het uitvoeren van mijn onderzoek kon ik mijn collega’s altijd om hulp vragen en dachten zij met mij mee wanneer ik het idee had vast te lopen. Ik heb mijn onderzoek en stage dan ook met een mooi cijfer afgerond. Meer waard vind ik trouwens de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn tijd bij Voordeligproduct.nl. Ik ben erachter gekomen waar mijn interesses liggen en de ervaring die ik heb opgedaan zal ik altijd meenemen.’’

Roel

Roel heeft tegelijk met Marije stagegelopen en hij legt uit wat hij tijdens zijn stage heeft gedaan en geleerd. ‘’Er waren veel verschillende werkzaamheden, zo hadden wij de standaard werkzaamheden als: orders verwerken, retouren verwerken en klantvragen beantwoorden. Naast de standaard werkzaamheden waren er de in mijn optiek leukere taken die erbij gegeven werden. Een aantal van deze taken was Amazon aansluiten, Fotoshoppen en woon en living trends zoeken voor mogelijk nieuwe producten. De bijkomstige taken vereiste veel nadenk werk en communicatie met de collega’s.’’ Voordeligproduct.nl heeft in het verleden al meerdere stagiairs begeleid en Roel geeft aan wat hij daar van heeft gemerkt en hoe hij dit heeft ervaren. ‘’Omdat Voordeligproduct al meerdere stagiaires heeft gehad, wisten ze hoe belangrijk het was om op tijd aan school te beginnen. Vanuit Voordeligproduct wordt er veel waarde gehecht aan het onderzoek wat je gaat doen en je weet zeker dat Voordeligproduct opvolging geeft aan jouw opdracht.’’ Wij zijn natuurlijk enorm benieuwd of Roel Voordeligproduct.nl zou aanbevelen als stagebedrijf… ‘’Voordeligproduct zou ik zeker aanraden als stagebedrijf; je leert er heel veel terwijl je in een zeer prettige omgeving zit. Het onderzoek wat je gaat doen krijgt opvolging vanuit Voordeligproduct waardoor je veel waardering krijgt voor je gemaakte onderzoek!’’


Ben je nog opzoek naar een stage en ben je nieuwsgierig welke rol Voordeligproduct.nl in jouw volgende stap naar je diploma kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden bespreken. We maken graag kennis – tot dan!

Geen reactie's

Geef een reactie