Manden van gedroogde hyacint

Senza Hyacinth Mand Mand Naturel

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Hoe goed is het dan als je deze duurzaamheid op een leuke manier kan verwerken in je interieur? Senza heeft namelijk tal van leuke decoratieve manden gemaakt, zoals de hyacint mand gemaakt van een gedroogde hyacint waterplant.

Duurzamer en milieuvriendelijker dan deze manden gaat het niet snel worden. Deze planten hebben namelijk een goede bijdrage geleverd aan de natuur wordt vervolgens gerecycled om gebruikt te worden als duurzaam product.

Duurzame decoratie mand

Deze waterplanten hebben een zeer belangrijke lokale functie in Azië. Deze planten zijn namelijk een natuurlijke filter die het water filteren van eventueel schadelijke stoffen. Het nadeel van deze plant is dat het zeer snel groeit. Hierdoor kunnen rivieren en meren al snel verstopt raken van de snelgroeiende water hyacint. Senza Hyacinth Tafel Klein Tafel naturel

Deze overvloed aan hyacint wordt vervolgens uit het water gehaald en in de zon gedroogd. Wat overblijft is een zeer sterk, gedroogd, elastisch en duurzaam materiaal waar prachtige manden van gemaakt kunnen worden.

Fleece plaids wassen

Naast tal van mooie decoratie manden die ook bijvoorbeeld als fruitmand gebruikt kunnen worden, verkoopt voordeligproduct.nl ook bijzettafels voorzien van een hyacinten mand. Daarnaast hebben wij ook hyacinten manden die als fruitmand gebruikt kunnen worden. Senza Hyacinth Mand Mand Donkerbruin


Heb je vragen over de hyacint mand of over andere woonaccessoires? of  een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

foto’s van: unsplash.com

Geen reactie's

Geef een reactie