Gezellig samenkomen op nationale burendag!

Nationale burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Het is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. Dit jaar is burendag wel net iets anders dan voorgaande jaren; we houden voldoende afstand! Heb jij al plannen? Hieronder een aantal items die aansluiten op de perfecte burendag.

BRAND RVS BARBECUE SET

Wat is er leuker dan een barbecue organiseren voor de hele buurt? Een goede en gezellige manier om elkaar beter te leren kennen. Natuurlijk kan deze Brand RVS barbecue set niet missen dan. Het is een zesdelige barbecue set, inclusief zwart nylon schort, vork, spatel, tang en zout en peper set. Verras de chef van de buurt (of jezelf) met deze prachtige set!

NORLÄNDER KOELBOX DELUXE (10/24 LITER)

Tijdens de burendag kan een ijskoude borrel of verkoelende frisdrank natuurlijk niet missen! De Norländer koelbox deluxe zorgt hiervoor. Aan de binnenzijde heb je de mogelijkheid twee koelelementen in het daarvoor bestemde schuifsysteem te plaatsen. Door middel van de deksel blijven jouw drankjes koel. Wij hebben een 10L en een 24L variant. De 24 liter variant is ook geschikt voor 1,5L flessen! Kortom een aanrader voor een verfrissende burendag.

BRAND WILGEN PICKNICKMAND XL

Heb je er ooit aan gedacht om te gaan picknicken met de buren? Deze klassieke en luxe wilgen picknickmand voor 4 personen maakt dit mogelijk! De mand bevat RVS bestek, keramieken borden en bekers. Het servies zit vast met mooie lederen banden in de picknickmand. Ideaal voor een gezellige middag in het park!

SENZA SOLAR LED LANTAARN

Vrolijk je burendag op met gezellige sfeerverlichting! Deze lantaarn is een echte must-have voor zowel binnen als buiten. Hij werkt op zonne-energie en heeft ongeveer 2 uur zonlicht nodig om hem de eerste keer volledig op te laden. Maak elke dag compleet met deze sfeervolle lantaarn!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.