Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Het einde van het jaar is in zicht en een nieuw jaar is weer op komst. Dat komt natuurlijk samen met goede voornemens. Bijna iedereen heeft er wel een, maar hoe zorg je er nu voor dat je ze ook echt uitvoert? Daar gaan we je in deze blog een handje bij helpen. Ook geven we je hieronder een paar simpele ideeën voor een goed voornemen.

Blijf realistisch

Vaak is de reden dat je je goede voornemens niet volhoudt dat je geen realistisch doel stelt. Een stom voorbeeld is: Ik ga in een maand tijd 50 kilo afvallen. Natuurlijk is dit een overdreven voorbeeld maar het geeft wel aan dat je je doelen reëel moet houden, ook om teleurstelling bij jezelf te voorkomen.

Beloon jezelf

Ben je al een tijd goed bezig? Beloon jezelf dan! Heb je er bijvoorbeeld voor gekozen om te stoppen/minderen met drinken? Neem na de eerste maand gewoon lekker een biertje en geniet er extra van. Zo bewijs je aan jezelf dat je wel gewoon met mate kunt drinken.

Plan vooruit

Probeer je goede voornemens al voor het einde van het jaar klaar te hebben. Slim is het dan om je gewoontes niet pas op 1 januari te veranderen, maar probeer van tevoren alvast een start te maken. Zo voelt het voor jezelf niet alsof je in de eerste dag van het nieuwe jaar je hele leefpatroon moet omgooien en is het later makkelijker om vol te houden.

Ideeën Goede voornemens

  1. Ga vaker offline

Bijna iedereen zit teveel op zijn/haar telefoon tegenwoordig. Leg hem eens een tijdje weg, al is het maar voor een uurtje. Probeer te genieten van je offline momenten. Dit is meteen ook de beste manier om compleet te kunnen ontspannen.

2. Drink veel water

Dagelijks genoeg water drinken is heel belangrijk voor een goede gezondheid. Ook is dit voornemen makkelijk vol te houden zou je zeggen!

3. Verander je slaappatroon

Door je slaappatroon te veranderen zal je merken dat je overdag veel meer energie hebt. Probeer dus zo vroeg mogelijk te gaan slapen en als je wakker wordt meteen je bed uit te komen. Dit zal niet altijd makkelijk zijn, maar het gaat je slaaproutine echt verbeteren.

4. Minder snacken

Heb je er last van dat je altijd wilt snoepen of toch nog dat laatste chocolaatje wilt pakken? Kijk of je al die lekkernijen op een plek kan leggen waar ze niet zichtbaar zijn. Hierdoor zal je snel merken dat je minder geneigd bent om een snack te pakken omdat ze simpelweg niet meer voor je neus liggen.

Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.