Handige accessoires voor in de keuken!

Koken en grillen moet voor iedereen bereikbaar zijn, of je nu een sterrenchef of hobbykok bent of niet. Met de juiste kookaccessoires kun je iedere dag koken alsof het een feestje is. Voor in de keuken hebben wij een assortiment met producten van Norländer en Senza, dit zijn onze eigen merken. Hieronder ziet u een leuke selectie aan handige kookaccessoires!

Senza Bamboe Tapasplank

Bij een heerlijk avondje bankhangen kan een lekker hapje en drankje niet missen! Met deze kleurrijke tapasplank kun je heel gemakkelijk al je hapjes serveren. De plank is voorzien van drie bakjes in verschillende maten waar je je tapas, borrelhapjes of sauzen in kunt doen. Wees creatief met de mogelijkheden! De plank is gemaakt van ecologisch verantwoord bamboe, dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Senza Glazen Waterfles

Senza Glazen waterfles Schenkglas Groen

Een lekker glas water kan natuurlijk niet missen tijdens het diner. Met deze Glazen Waterfles schenk je op een stijlvolle manier een drankje voor je gasten. De waterfles is voorzien van een beugel met dop, waardoor de hals is af te sluiten. Zo kun je jouw drank ook opbergen. Omdat de fles niet alleen handig is maar ook mooi, is het ook een goede toevoeging aan je eettafel. De fles is verkrijgbaar in de kleuren: blauw, groen, zwart en goud!

Senza Snijplank met Kruimelbak

Brood snijden gaat altijd gepaard met veel kruimels op je aanrecht of op de grond. Daar hoef je je met deze Senza Snijplank geen zorgen om te maken. De kruimels vallen meteen door het raster in de kruimelbak. Dit zorgt ervoor dat je niet na elke keer snijden je aanrecht hoeft schoon te maken.

Senza Bakvorm M/L

Senza Bakvorm L Zwart

Hou je ervan om thuis in de weer te zijn met het bakken van lekkernijen? Een goede bakvorm komt dan zeker van pas, wij hebben de Bakvorm in 2 formaten. In een medium en een large variant. Ze zijn gemaakt van carbon staal en hebben een perfect werkende antiaanbaklaag. Hierdoor is het niet meer nodig om de bakvorm van tevoren in te vetten of sprayen, kortom superhandig!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.