Herfstvakantie 2020 noord, midden en zuid

Half oktober is het weer zo ver, dan begint de herfstvakantie regio noord en herfstvakantie regio zuid Nederland weer. Van 10 oktober tot en met 18 oktober 2020 is de herfstvakantie van regio noord. Regio zuid evenals regio midden Nederland is een week later aan de beurt van 17 oktober tot en met 25 oktober 2020.

Herfstvakantie noord: 10 oktober – 18 oktober 2020
Herfstvakantie midden: 17 oktober – 25 oktober 2020
Herfstvakantie zuid: 17 oktober – 25 oktober 2020

Wanneer de herfstvakantie 2020 begonnen is, bent u misschien van plan om er op uit te gaan, een weekje weg in eigen land of op een stedentrip in. Bij voordeligproduct.nl hebben wij tal van handige reis accessoires. Zo hebben wij ruime weekendtassen gemaakt van canvas, leer of PU materiaal. Ook hebben wij natuurlijk tal van trolleys die geschikt zijn om mee te nemen als handbagage bij alle bekende vliegtuigmaatschappijen.

Herfst woonaccessoires

Nu de herfst weer begonnen is, is het ook de perfecte tijd om het weer wat gezelliger te maken in huis. Wij verkopen een ruim assortiment aan dekentjes en plaids om het interieur een gezellige sfeer mee te geven. Ook zijn de plaids natuurlijk heerlijk om onder te liggen als het weer wat kouder begint te worden.

Ook hebben wij dit jaar weer tal van mooie en trendy poefs. Senza Opberg Poef Poef TaupeZo hebben wij opbergpoefs met een fluwelen look in de kleuren taupe, blauw en zwart. Deze poefs geven een mooie en luxe uitstraling aan jouw interieur.

Waterafstotende rugtassen

Met herfstachtig weer komt helaas ook regen. Daarom hebben wij tal van waterafstotende rugzakken in ons assortiment, zodat de inhoud van je rugzak gewoon lekker droog blijft. Norlander Dull PU Rugzak Blauw Zo hebben wij de mooie Norlander Dull PU rugzak, waarvan het uiteinde gemakkelijk opgerold kan worden waardoor de rugzak er veel opbergruimte heeft.

Heb je vragen over deze herfstproducten of over woonaccessoires? of  een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.