Hoe kies ik een leuke en goede rugzak?

Een rugzak is ideaal om al je spullen in mee te nemen. Of we nu gaan sporten, wandelen, naar school gaan of naar het werk reizen. De rugtas is ideaal om je spullen in mee te nemen. Maar wist je dat er verschillende soorten zijn? En hoe kies je dan de juiste? In deze blog geven we je een aantal tips om de ideale rugzak te kiezen!

Waarvoor gebruik je de rugzak?

Ga voor jezelf na wanneer je rugzak van plan bent te gebruiken. Gebruik je de tas vooral om te gaan sporten, dan heb je er niet perse een nodig met eenNorlander Vintage Canvas Rugzak Rugzak Zwart laptopvak. Maar gebruik je hem juist voor school of voor je werk? Dan is een laptopvak in de rugtas zoals de Norländer Vintage Rugzak vaak een echte must!

Ook is het handig om het materiaal van de rugzak uit te kiezen op de activiteiten waar je de rugtas vooral voor zult gebruiken. Ga je op reis in regenachtige gebieden, dan dan een Dunga waterafstotende rugzak bijvoorbeeld erg handig zijn!

Check dus altijd de specificaties zodat je er zeker van kunt zijn dat de tas aan jouw wensen en gebruik voldoet!

Hoeveel wil je meenemen?

Je wilt natuurlijk wel al je spullen met je mee kunnen nemen. Ga je op reis, dan heb je waarschijnlijk niet voldoende aan een kleine rugtas van 25 liter. Norlander Everyday Rugzak Rugzak ZwartBijvoorbeeld de Norländer Twin Tone rugzak is zo meer geschikt om mee naar school of je werk te nemen. Voor een reis of trektocht is een rugtas met een inhoud vanaf 30 liter vaak pas voldoende. Een rugtas zoals de Norländer Everyday Rugzak biedt al meer ruimte om mee op reis te nemen. Ga je rondtrekken of ga je langer op reis, dan is de Pavillo Ultra Trek 60 juist een handige en ruime rugtas.

Welke stijl rugzak zoek je?

Het oog wil natuurlijk ook wat! Kies daarom ook vooral een rugtas die jij mooi vindt. Een rugtas kan er sportief uitzien, zoals de Norländer Sportiv  Sportiv TassensetRugzak, of juist iets meer gekleed zoals de Norländer Vintage Adventurer Rugzak. Uiteindelijk is het aan jou om te kijken welke rugtas je niet alleen handig maar ook mooi vindt. Kijk vooral even op deze pagina rond om de verschillende stijlen te ontdekken!

Wat is jouw favoriet? Laat het ons gerust even weten in de reacties!


Heb je vragen over deze of andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Geef een reactie