Ik ga op reis en ik neem mee… Een weekendtas!

Je gaat met Pasen een weekend weg en neemt je spullen voor je trip uiteraard met je mee. Waar een trolley zijn voordelen kent, kan een weekendtas ook goed van pas komen! Wij geven je in deze blog wat handige tips zodat jij jouw weekendtas gemakkelijker kunt kiezen en bestellen. Zo ga je voorbereid op reis!

Voorbereiding is het halve werk!

Voordat je een tas bestelt is het slim om te kijken naar wanneer en voor wat je hem wilt gebruiken. Reis je over het algemeen wat korter, dan kun je het beste voor een wat Norlander Lyon Trolley Twin Tone Trolley Grijscompacter model kiezen zoals de Lyon Trolleytas. Deze modellen bieden genoeg ruimte om je spullen mee te nemen, maar met de inhoud van 27 liter zul je niet veel loze ruimte met je mee tillen of trekken. Mooie bijkomstigheid is namelijk dat je deze reistas ook als trolleytas kunt gebruiken. Ga je wat langer op reis? Dan is de Canvas Weekendtas met een inhoud van 52 liter ideaal! Mocht je kwetsbare spullen met je meenemen, of ben je bijvoorbeeld bang dat je spullen in een weekendtas beschadigen in een vliegtuig.. Dan kun je misschien toch beter kiezen voor een hardcase trolley zoals de Norländer Napoli. Een hardcase trolley heeft een harde buitenkant, is hierdoor minder flexibel en vormbaar, maar biedt hierdoor wel meer bescherming voor je kostbare spullen. Een weekendtas is daarentegen weer erg handig op te bergen in bijvoorbeeld de kofferbak vanwege de flexibele vorm en materiaal. Bovendien kun je een weekendtas gemakkelijk meenemen vanwege het lichte gewicht en de verschillende hengsels.

Materiaal van weekendtas kiezen

Weekendtassen zijn er in vele soorten en maten, zonder of juist met bodemplaat, en ook gemaakt van verschillende materialen. Een tas van canvas is erg mooi en bovendien Dunga Reistaskwalitatief, maar op een korte ski-trip misschien minder handig. Met de waterafstotende Dunga reistassen gemaakt van 500D Tarpauline hoef je niet bang te zijn dat de reistas of je spullen vies zullen raken wanneer deze bijvoorbeeld op een natte grond staat of in de sneeuw valt. Ben je op zoek naar een minder sportief-ogende weekendtas, kun je je verdiepen in de tassen die zijn gemaakt van 600D polyester. Dit materiaal staat erom bekend erg sterk en duurzaam te zijn. Het beste van twee werelden is bij elkaar gebracht bij de stijlvolle en compacte NRL Duffeltas welke is gemaakt van waterafstotend polyester! Is waterafstotend materiaal niet van belang? Leef je dan gerust uit op onze speciale pagina met reistassen! We hebben namelijk reistassen in vele materialen en ook hier zit er vast een voor jou tussen! Bekijk bijvoorbeeld eens de El Clasico tassen gemaakt van stijlvol PU Kunstleer, of onze duurzame reistassen die zijn gemaakt van gerecycled papier!

Passen en meten

Nu je je weekendtas hebt besteld en thuis hebt ontvangen, kan het inpakken beginnen. Je verheugt je op je reis, maar het inpakken schijnt soms toch nog lastig te zijn. Ga vooraf na wat je gaat doen. Wat heb je hiervoor echt nodig? Maak hiervoor een paklijst. Kies hierin eerst wat noodzakelijk is en maak keuzes voor de extra’s. Je zult merken dat je zelfs vaak toch nog ruimte over houdt voor bijvoorbeeld die leuke extra broek of schoenen! Tip: rol je kleding netjes op. Leg je kleding dus niet in stapeltjes in de tas en bespaar zo enorm veel ruimte!

Heb je nog geen keuze kunnen maken of wil je juist meer informatie over de reistas die je op het oog hebt en wilt kopen? of wil je reistassen laten bedrukken? We zitten voor je klaar, dus neem gerust contact met ons op! Je kunt ons zowel online, als telefonisch (0226 787 000) bereiken voor al je vragen over reistassen en andere reisbenodigdheden!

Geen reactie's

Geef een reactie