Blog voordeligproduct tassen

Dé ideale tas om erop uit te gaan!

De herfstvakantie begint al bijna en dat betekent dat veel mensen er even lekker tussenuit gaat. Een dagje erop uit, stedentrip(s), een weekendje weg of een hele week weg, daar hoort een goede voorbereiding bij! Een goede voorbereiding hiervoor begint bij de keuze voor de juiste tas. Waar welke tas voor wordt gebruikt? Dat zal ik hieronder toelichten!

Blog voordeligproduct tassen

Dagje uit
Voor een dagje naar een pretpark of City tour is een rugzak met een inhoud van 10 tot 30 liter vaak al voldoende. Regenkleding (zeer zeker nodig hier in Nederland!), eten, drinken en telefoon mee en u bent er helemaal klaar voor! Bijvoorbeeld de shoppers, paperbags en rugzakken doen het voor deze dagjes uit heel goed. Waar de shoppers en paperbags vooral goed zijn voor een dagje shoppen, een dagje strand of als boodschappentas, zijn de rugzakken uitstekend geschikt voor een dagje naar een pretpark, het bos of de dierentuin.

Weekend weg
Gaat u een weekend of een aantal dagen wandelen inclusief overnachting dan is het verstandig om een rugzak aan te schaffen met 40 tot 50 liter inhoud. Behalve de standaard benodigdheden is er dan ook ruimte voor kleding, eten en drinken, toiletartikelen en eventueel een slaapzak. Weekendtassen (de naam zegt het eigenlijk al), trolleys, maar ook de duffeltassen zijn hier heel geschikt voor. Ook verkopen wij bij voordeligproduct.nl tassensets zoals de Norländer twin tone tassenset die een weekendtas en toilettas combineert voor een voordelige prijs!

Gaat u niet heel vaak op reis maar wilt u toch een goede, grote tas hebben voor het geval dat? Dan zijn er ook nog de sporttassen, deze zijn een stukje kleiner maar kunnen uitstekend voor zowel het sporten als een weekendje weg worden gebruikt!

Gaat u er heerlijk tussenuit? Hou dan goed in de gaten wat het weer gaat doen in het land van uw bestemming! Gaat het veel regenen en wordt het slecht weer? Kies dan voor een waterafstotende tas!

Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van mijn leven en hoe ik dingen ervaar bij VoordeligProduct? Hou dan deze blog pagina in de gaten of volg ons op facebook of instagram!

2 Reactie's