Kerst: tips voor de leukste cadeaus!

Sinterklaas is voorbij en voor je het weet staat de Kerst alweer op de stoep. Voor velen de leukste tijd van het jaar. Alleen zit er ook wel een pittige klus aan vast: op zoek gaan naar originele kerstcadeaus. Daar gaan wij je een handje bij helpen door je een paar handige tips mee te geven.

Woonaccessoires

Woonaccessoires doen het vaak al heel snel goed. Een heerlijke plaid voor op de bank, een nieuw krukje of een leuke tapasplank, spullen die in geen huishouden kunnen ontbreken. Je kunt ze meteen gebruiken in de kerstvakantie. Ook zijn mooie kaarsen altijd leuk om te geven.

Een lekker geurtje

Verras je vriend(in) met zijn of haar favoriete parfum voor Kerst. Misschien blijf je met dit cadeau wel aan de veilige kant, maar zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van een lekker geurtje.

Sieraden

Een beetje glitter & glamour hoort wel bij de kerst en de feestmaand december. Een goed idee dus om iemand te verrassen met een mooi sieraad. Denk aan een horloge, een ketting, een armband, noem het maar op. Ik hoor je al denken. Dit gaat me wat kosten… Maar ook voor een schappelijke prijs kun jij een mooi sieraad vinden!

Een overnachting

Out of the box. Dit is niet het standaard kerstcadeau dat je even snel inpakt en onder de kerstboom legt. Verras je geliefde of je beste vriend(en) hiermee, het mag dan wel iets meer kosten dan het gemiddelde kerstcadeautje maar reken maar dat je iemand hier een plezier mee doet!

Speelgoed

Kleine kinderen maak je vaak heel blij met speelgoed. Voor tieners ligt dit weer net anders, maar ook tieners kun je vaak al gauw blij maken met een nieuwe game of een controller voor hun Playstation of XBOX. Ook een leuk idee is om een abonnement af te sluiten op Spotify voor de kinderen. Zo kunnen zij elk moment van de dag hun favoriete muziek luisteren.

Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.