Koeltas op fiets

Gaat u een dagje op pad met de fiets dan kan een fiets koeltas een aangename luxe zijn als het warm weer is. Deze fietskoeltas zorgt er dan namelijk voor dat uw eten en drinken lekker koel blijft. Zo kunt u tijdens een stop lekker genieten van een koude versnapering of gekoeld drinken.

fiets koeltas kopen

Bij voordeligproduct kunt u terecht voor het kopen van tal van fiets koeltassen. Deze rugzakken zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld aan het stuur te hangen en daarin versnaperingen in mee te nemen. Als deze koel dienen te blijven. De Dunga fiets koeltas bijvoorbeeld is een super praktische fiets koeltas. Deze koeltas kan aan een fietsstuur gehangen  worden. Dunga 600D Reversed Bicycle Coolerbag LED Fiets koeltas ZwartDe voorkant is tevens voorzien van een LED-lichtje, hierdoor bent u tijdens het fietsen in de schemer of in het donker extra goed zichtbaar. Ook is de bovenkant van de koeltas voorzien van een doorzichtig opbergvak, waar bijvoorbeeld heel handig een wegenkaart of telefoon in opgeborgen kan worden.

Fiets koeltas voor elektrische fiets

De fiets koeltassen die wij verkopen passen ook zeer goed op elektrische fietsen of e-bikes. Deze fietskoeltassen kunnen gemakkelijk aan het stuur van een e-bike bevestigd worden zodat u lekker kunt fietsen en in een pauze lekker kunt genieten van een koud flesje water.

Norländer Twin Tone Fiets Koeltas

De Norländer Twin Tone koeltas is voorzien van bevestigingsbandjes zodat de koeltas gemakkelijk aan het fiets stuur van een fiets of e-bike bevestigd kan worden.Twin Tone Fiets Koeltas Deze Twin Tone koeltassen zijn verkrijgbaar in een cognac kleur en een grijze kleur. Deze fietskoeltas heeft een voorvak met aparte rits en een zijvakje voor bijvoorbeeld de mobiele telefoon. De tas kan makkelijk meegenomen worden door het handvat aan de bovenzijde van de fietskoeltas


Heb je vragen over fiets koeltassen? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Geef een reactie