Koken met Voordeligproduct!

Bent u een liefhebber van koken en/of bakken? Met de juiste accessoires voor in de keuken wordt koken, of je er nu goed of slecht in bent, een stuk makkelijker. Wij hebben een breed assortiment aan kookaccessoires waar voor iedereen wat leuks tussen zit. In deze blog licht ik een aantal producten uit die niet alleen erg handig zijn maar ook een stijlvol design hebben.

Senza Bamboo Salade Schaal

Houd je van een lekkere frisse salade of een heerlijke schaal met gemixt fruit? Dan is deze salade schaal perfect voor jou, hij is niet alleen superhandig maar ook nog eens van bamboe gemaakt. Dit maakt het een ecologisch verantwoord product, zo draag je ook nog je steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Deze schaal is verkrijgbaar in 4 verschillende varianten.

Senza Ovenwant en Pannenlap

Senza Ovenwant en Pannenlap Ovenwanten Blauw

Iedereen heeft vast wel eens zijn/haar vingers verbrand aan een hete pan of ovenschaal… De oplossing daarvoor is natuurlijk een pannenlap of ovenwant. Die hebben wij in verschillende kleuren en stijlen. Deze set is natuurlijk onmisbaar in je keuken!

Senza Paulownia Ronde Serveerplank

Een perfecte plank om hapjes op te serveren maar ook goed te gebruiken voor het snijden van brood, vlees of groentes. Door de grootte van de plank kun je verschillende hapjes tegelijk kwijt. Deze plank is gemaakt van ecologisch verantwoord pijnboomhout, wat het een warme look geeft.

Senza Rubberwood Peppermill

Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle pepermolen? De Senza Rubberwood Pepermolen heeft een stevig en solide binnenwerk. Hierdoor is de pepermolen geschikt voor zowel grof zeezout als peperkorrels. Wij hebben deze molen in 2 verschillende kleuren: Acacia hout en zwart. Bent u benieuwd geworden? Kijk dan snel verder op de website.

Heb je een vraag over onze producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Geef een reactie