Liefdevolle Moederdag-tips

Moederdag, de dag waarop we onze mama’s extra in het zonnetje zetten, staat weer voor de deur. Ben je inspiratieloos en heb je dit jaar geen idee wat je haar op 12 mei wilt geven? Wij geven je een aantal leuke tips waarmee je geheid een lach op het gezicht van jouw moeder tovert!

Liefde gaat door de maag

Bijna iedereen mag wakker worden gemaakt voor een lekker ontbijt of brunch (op bed). Maak haar favoriete gerechtjes, zet een lekkere kop koffie of thee, en dek de tafel extra gezellig. Zo begin je de dag met een lach! Serveer het eten extra stijlvol met onze Senza collectie met serveerplanken, schalen en etagères, welke natuurlijk ook geschikt zijn voor een gezellige bourgondische borrel of heerlijk diner.

Samen iets ondernemen

Natuurlijk kun je haar favoriete parfum, een mooie bos bloemen of een Norlander Vintage Twin Tone Coolerbag  Koeltas Grijsvolle doos bonbons kopen. Maar hoe leuk is het om juist op deze dag wat quality time met elkaar door te brengen en samen iets te ondernemen? Neem haar bijvoorbeeld mee naar het park voor een gezellige picnic om daar je zelfbereide hapjes te nuttigen. Tip: neem je hapjes en drankjes gekoeld in deze gave koeltas met je mee. Zit het weer niet mee? Organiseer dan een film- of soapdag, waarbij jullie samen onder een heerlijk plaid kunnen kruipen en onder het genot van popcorn kunnen ontspannen.

Do it yourself!

Rond de tijd van Moederdag hebben we op de basisschool vaak tekeningen, schilderijen en handtasjes van papier-maché voor onze mama’s gemaakt. Inmiddels zijn we die leeftijd ontgroeid, maar blijft het enorm leuk om zelf iets voor haar te maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi bloemstuk van droogbloemen of een fotocollage. Het is ook een enorm leuk idee om een glazen pot te vullen met foto’s van jullie samen, maar ook citaten en lieve berichtjes. Zo kan ze op elk moment grabbelen in de pot met herinneringen en wordt ze er aan herinnerd hoeveel ze voor je betekend. Groene vingers? Vul de Senza pot dan zelf met mooie (vet)plantjes en decoratieve steentjes.

Gegarandeerd succes

Ga je liever op zoek naar een leuk product om je moeder cadeau te doen, dan ben je ook bij Voordeligproduct.nl aan het goede adres. Met onze leuke producten heb je gegarandeerd succes! Wij hebben een breed aanbod aan leuke tassen, zoals de gevlochten Rasteli Shopper Deluxe, maar ook luxe en decoratieve lifestyleproducten en woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan de bellybaskets die je nu nog voordeliger shopt, waarbij je zelf ook nog een gave kamerplant kunt scoren. Zo heb je een duurzaam en origineel cadeau in handen.

Gemak dient de mens

Omdat Voordeligproduct.nl alle moeders graag in het zonnetje zet, kun je vanaf woensdag 1 mei 2019 kans maken op onze Mystery Moederdagbox. Kans maken? Like dan snel onze Facebookpagina, het bericht van de winactie en tag jouw liefste moeder. Win jij deze gave box, dan mag jij deze kant en klare box aan jouw moeder cadeau doen. Gemakkelijker wordt het niet!

Nog niet kunnen vinden wat je zoekt, nog meer tips nodig of een vraag over onze producten? Neem dan even contact met ons op via 0226-787000, via de chatfunctie of per mail op via webshop@voordeligproduct.nl!

Geen reactie's

Geef een reactie