Norländer trolley

Norländer is opgericht in 1996 en heeft in die tijd zeer veel ervaring opgebouwd in het produceren van trolleys. Al die jaren zijn de meningen van klanten meegenomen om anno 2020-2021 zeer goede trolleys op de markt te brengen tegen een zeer scherpe prijs. Norlander heeft rugzak trolleys, tot aan cabin size trolleys tot aan grote trolleys met een hoop inpak ruimte. Norländer is ook goed bezig op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn tal van trolleys zoals de RPET trolleys gemaakt van gerecycled plastic. Dit plastic komt van ”petflesjes” dit zijn flesjes waar frisdank of water in verkocht worden. Daarnaast zijn er ook trolleys met een ‘’ECO’’ label, deze trolleys zijn gemaakt van ecologisch vriendelijke materialen.

Norlander Tasmani trolley

De Norlander Tasmani trolley is 1 van de meest populaire producten in het Norlander assortiment. De tasmani is een hard-case handbagage trolley die dankzij zijn afmetingen mee kan als handbagage bij de meeste en bekendste vliegtuigmaatschappijen. Norlander Tasmani Trolley Trolley BlauwDe 2020-2021 versie is verbeterd dankzij de zwenkwieltjes die voorzien zijn van een rem. Zo rolt de trolley niet zomaar meer weg. De binnenkant is voorzien van een hoofd compartiment en een compartiment die dicht geritst kan worden. Zo kan de trolley netjes ingedeeld en gescheiden worden. Daarnaast is de trolley voorzien van een TSA cijferslot. Kortom, de perfecte trolley voor een korte vakantie, weekendje weg of een stedentrip.

Norländer Lyon trolley canvas

De Norlander Lyon trolley is een ruime trolley gemaakt van een zeer stevig canvas materiaal. Dit canvas kan écht tegen een stootje, daarom gaat deze trolley jarenlang mee. Norlander lyon canvas trolley cognacDaarnaast is de stof zeer dicht gewoven waardoor water zeer moeilijk binnen dringt. De trolley is voorzien van stevige en ruime draaghengels, wat het optillen van de lyon trolley weer een stuk vergemakkelijkt. Daarnaast is er een uitschuifbaar trolley systeem waardoor de trolley gemakkelijk meegetrokken kan worden. De lyon trolley beschikt over 2 wieltjes die zeer soepel bewegen. Naast een groot hoofdcompartiment is de tas ook voorzien van een voorvak waar spullen als een paspoort en andere documenten gemakkelijk in opgeborgen kunnen worden. Ten slot, deze Norlander Lyon trolley is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren o.a: ⚫ & 🔵.

Norlander recycled PET

Plastic is een wereldwijd probleem. Een hoop plastic is terug te vinden in de ‘’plastic soep’’ in de oceanen. De Europese Unie heeft dan ook besloten dat, bij 2020 50% van het plastic dat gebruikt wordt door huishoudens gerecycled moet worden. Norländer doet zijn bijdragen aan een schoner milieu door duurzame producten als de Norlander RPET trolley te produceren.Norlander Tasmani RPET Trolley Trolley Groen Deze trolley gemaakt van gerecycled petflessen geeft de gebruikte plastic flessen weer een duurzame toekomst. Vandaar dat deze RPET trolley line ook wel de ‘’simply green’’ line wordt genoemd. In elk van deze trolleys worden 30 petflessen gebruikt. Waardoor deze flessen weer een duurzame bijdrage hebben.

Norlander trolley laten bedrukken

Norlander trolleys kunnen bij voordeligproduct ook bedruken laten worden. Bijvoorbeeld de Norlander lyon canvas trolley of die Norlander Nomad trolley kunnen in grote en kleine oplages bedrukt worden. Als u trolleys laat bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam dan heeft u hier jaren lang exposure aangezien deze kwaliteits trolley heel wat jaartjes meegaan.


Heb je vragen over Norländer trolleys? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Geef een reactie