fleece-en-plaids-voordelig-product

Plaids – de woontrend die niet mag ontbreken

Bijna ieder huishouden beschikt wel over dit warme en comfy woonaccessoire… We hebben het hier natuurlijk over zachte plaids en hemelse woondekens. Plaids op zichzelf zijn bijna geen trend meer te noemen – ze zijn als blijvertje immers al niet meer uit onze woonkamers weg te denken. Maar er zijn zeer zeker bepaalde trends op het gebied van plaids! Wij zetten hieronder de leukste trends en decoratietips voor je op een rijtje.

Stoer Deluxe Plaid

Stoer en Modern
Het kan wat betreft plaids niet gek genoeg! Aparte texturen, stoere en opvallende prints en gave patronen, passen bijna in elk interieur. Heb jij een neutraal interieur? Juist dan is een plaid met een gek patroon een ideale eyecatcher om het neutrale beeld wat te breken. Mocht je (nog) geen fan zijn van opvallende prints zou je eventueel voor één gave kleur kunnen kiezen. Bruin, groen en paars en antraciet zijn onder andere kleuren die je komend seizoen kunt verwachten!

Combineren
Plaids zijn heerlijk om onder weg te kruipen, maar ook erg leuk te Plaid.Voordeligproduct.nlcombineren met andere woonaccessoires! De opbergpoef is weer terug van weggeweest en dit zal niemand zijn ontgaan. Deze stoere poefs kunnen gemakkelijk worden gevuld met tijdschriften, speelgoed van de kids, maar kan ook als perfecte opbergplek voor jouw plaids dienen. Wie zegt dat het stijlvolle niet met het functionele is te combineren?

Plaid.woondeken.Voordeligproduct.nlBack to the basics
Liever iets minder druk en opvallend? Dan kun je je bij deze woontrend helemaal uitleven! We gaan hierbij terug naar de basis en zoeken juist naar natuurlijke en aardetinten. Een plaid hoeft wat betreft de kleur of de print niet in het oog te springen, maar kan ook een perfecte woonaccessoires zijn vanwege zijn vorm en uitvoering. Wij zijn vooral fan van deze super knuffelbare teddy plaids en de fluweelzachte plaids met gevlochten franjes!

Alle seizoenen door
Plaids en woondekens zijn niet alleen fijn in de winter, maar ook heerlijk om op een wat frissere zomeravond bij een kampvuur onder weg te kruipen. Tip: kies een plaid met een dubbele laag zodat je extra warm en lang buiten kunt vertoeven. Even geen behoefte aan je plaid? Leg gerust meerdere plaids decoratief over je tuin- of loungeset en geef je set een gezellige en huiselijke uitstraling.

Wij hebben aan de hand van deze woontrends een flink aantal plaids en woondekens voor jullie op een rijtje gezet en je shopt ze via de volgende link. Ben jij ook zo’n fan van plaids? Wij kruipen in ieder geval weer lekker onder ons Pompom-plaid!

Geen reactie's

Geef een reactie