Blog Herfst plaids

Zijn plaids decoratief of functioneel?

De herfst is weer begonnen… voor de ene de mooiste tijd van het jaar, voor de ander begint het aftellen tot het weer lente is. Het wordt steeds vroeger donker en het opstaan in de ochtend wordt weer steeds moeilijker. De dagen worden kouder en langzaamaan komen de dikke jassen en plaids weer tevoorschijn.

Comfortabel

plaid-en-fleece-voordelig-product

Aangezien we nu meer tijd binnen doorbrengen willen we deze tijd toch zo comfortabel mogelijk doorbrengen? Een warm én mooi plaid is hierin een echte musthave! Een plaid biedt de nodige warmte op de koude dagen, maar een plaid kunt u ook super goed combineren met uw interieur. Na een lange dag werken of op school te zijn geweest, is onder een heerlijk plaid wegkruipen met een warme kop chocolademelk en een goed boek het allerfijnst.

Plaids

Wat is nu het verschil tussen een fleece deken en een plaid? Een fleece deken is veelal wat groter dan een plaid en een plaid kan ook gemaakt zijn van andere stoffen. Het fleece plaid kun je zowel decoratief als functioneel gebruiken, terwijl je een fleece deken veelal alleen functioneel zult gebruiken. Ook is een fleece deken of plaid niet alleen lekker voor thuis, maar ook voor in de auto of voor buiten tijdens de wat zwoelere of afkoelende avonden!

Soorten

Het ene plaid, is het andere niet; er zijn verschillende soorten en maten. Bent u op zoek naar een iets dikker plaid? Een plaid welke is gemaakt uit standaard fleece en sheppard fleece is extra warm. Een TV-deken is vaak voorzien van een compartiment voor de voeten en soms een extra vakje om hierin de afstandsbediening in te bewaren. Plaids zijn dus niet alleen comfortabel, maar ook praktisch en handig!

Plaids zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, en hebben dan ook wisselende uitstralingen. Waar knallende en opvallende plaids goed te combineren zijn met een moderne inrichting, zijn er ook zachte of neutrale kleuren die als eye-catcher in een meer klassiek interieur kunnen worden ingezet. Leuke accenten, zoals bolletjes of sliertjes, geven het plaid een speelse uitstraling. Deze kleuren in opties, maten en kleuren, zijn te bekijken en te bestellen op Voordelig Product! Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van mijn leven, hoe ik dingen ervaar bij VoordeligProduct? Hou dan deze blog pagina in de gaten of volg ons op facebook of instagram!

1 Reactie
  • Cherish
    Geplaatst op 11:59h, 19 oktober Beantwoorden

    Ik heb door jouw advies in het blog een PomPom gekocht en het is inderdaad een sieraad voor in huis. Zeker een aanrader en laat zien dat je weet wat je schrijft! Ben heel tevreden hoe jullie dit vertellen zonder dat het plat gaat worden, mijn complimenten!

Geef een reactie