Poefen 2020: Hippe poefen met opbergruimte

De herfst is weer aangebroken, niets is lekkerder om dan jouw huis weer opnieuw in te richten of een nieuwe touch te geven. Poefen zijn hierbij een perfecte manier om heel eenvoudig de ”look & feel” van jouw huiskamer te veranderen. Bij voordeligproduct.nl hebben wij tal van verschillende design poefs die jouw interieur een mooie twist geven, tegen een zeer voordelige prijs. 

Poefen met velours of fluwelen look

Helemaal hip dit jaar zijn natuurlijk de poefen met een fluwelen of velours look. Bij voordeligproduct hebben wij opbergpoefen voorzien van deze fluwen look. Senza Opberg Poef Poef TaupeZoals deze taupe kleurige poef ”Senza opbergpoef taupe”. Deze poefen zijn 40 cm hoog en zijn verkrijgbaar in de kleuren ⚫Zwart, 🔵donker blauw en taupe . Deze poefen zijn een echte eyecatcher in het interieur en hebben dankzij de fluwelenstof een echte luxe uitstraling. Deze kleine ronden poefen kunnen natuurlijk ook mooi contrast bieden met bijvoorbeeld vierkante tafeltjes.

Opbergpoef ribbelstof

Deze opbergpoefen zijn voorzien van een corduroy design. Deze opbergpoefen zijn voorzien van poten en zijn verkrijgbaar in de kleuren ⚫ zwart en 🟢 groen. De zwarte corduroy opbergpoef is bijvoorbeeld ook leuk te combineren met de Senza ribstof plaid zwart. Hey voordeel van deze poefen is dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bij visite zijn ze er gemakkelijk bij te pakken. Ook zijn ze natuurlijk goed te gebruiken als voetenbankje of voetensteun. 

Vierkante opbergpoefen

Ook zijn er tal van vierkante opbergpoefen verkrijgbaar in onze webshop. Deze zitmeubelen zijn groter van stuk dan de ronde poefs en bieden meer opbergruimte. 

Naast deze selectie van opbergpoefen vind je in deze webshop ook tal van andere leuke items om jouw interieur een leuke touch te geven. Zo is er een breed assortiment aan leuke plaids, sierkussens en andere leuke woondecoratie

Heb je vragen over deze poefen of over andere woonaccessoires? of  een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.