Powerbank vliegtuig

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig kan het soms uren of zelfs dagen duren voordat je eindelijk op punt van bestemming aankomt. Uit verveling pak je dan al snel je smartphone, niet is dan vervelender dan dat de batterij van je telefoon leeg gaat. Het meenemen van een powerbank biedt een perfecte uitkomst voor dit probleem. Zo kan je lekker je smartphone opladen terwijl je onderweg bent.

Nu zijn er natuurlijk veiligheidsregels waar je aan moet voldoen als je met het vliegtuig op vakantie gaat. Vooral met de handbagage zijn vliegtuigmaatschappijen extra streng om de veiligheid te waarborgen. Handbagage kan een rugzak, trolley of andere tas zijn. Om de veiligheid te waarborgen kan niet elke powerbank  mee als handbagage het vliegtuig in. Daarom hebben wij op een rijtje gezet wat de veiligheidseisen zijn per vliegmaatschappij met betrekking tot powerbanks in de handbagage. Vliegtuigmaatschappijen geven over het algemeen de eisen aan m.b.t powerbanks aan in een maximaal aantal ”Wh” dat een powerbank mag hebben. De algemene rekensom om dit te berekenen is het aantal mAh : 1000. De uitkomst vermenigvuldig je met het aantal volt om zo tot de ”Wh” te komen. 

Bij de meeste vliegtuigmaatschappijen mag je maximaal 2 batterijen meenemen met een hoog Wh. Houd er rekening mee dat de batterij in je telefoon ook meegerekend wordt. Pas daarom op met te veel powerbanks mee te nemen in je handbagage. 

Powerbank handbagage Transavia

Als je met Transavia vliegt en je wilt een powerbank meenemen in je handbagage dan kan dat. Bij Transavia mag je meerdere batterijen meenemen, enkel mogen er maximaal 2 hiervan een rating hebben tussen de 100Wh en 160 Wh. In geval van een powerbank met met een mAh van 8000 en een output van 5V. is de rekensom 8000 : 1000 = 8.  8 x 5V = 40 Wh. Deze powerbank zou in dit geval gemakkelijk mee mogen in de handbagage als je met Transavia vliegt.

Powerbank handbagage KLM

Als je met KLM vliegt en je wilt een powerbank meenemen in je handbagage dan dient deze uitgeschakeld te zijn als je het vliegtuig betreed. Je mag echter 1 powerbank meenemen met een maximale Wh van 160. Hiervoor geldt de zelfde rekensom als vermeld bij Transavia.

Powerbank handbagage TUI

Als je met TUI vliegt en je wilt een powerbank meenemen in je handbagage dan kan dit. Het is echter onduidelijk wat de maximale veiligheidseisen zijn van TUI m.b.t het maximaal aantal Wh/mAh. Wil je zeker weten of jouw powerbank mee mag in het vliegtuig als handbagage dan is het aan te raden telefonisch contact op te nemen met TUI.

Powerbank handbagage Emirates

Vlieg je met de Emirates naar Dubai of een andere mooie bestemming dan kan je jouw powerbank meenemen in de handbagage. Net als bij KLM en Transavia geldt voor vliegen met de Emirates ook dat jouw powerbank maximaal 160 Wh mag zijn.

Powerbank handbagage British Airways

Als je vliegt met British Airways dan is het mogelijk om een powerbank in je handbagage mee te nemen. De regels hiervoor zijn echter wat strikter dan bijvoorbeeld KLM en Transavia. Het maximaal aantal Wh is namelijk 100. Dit is een stuk lager dan andere maatschappijen. Reken daarom goed uit of jouw powerbank voldoet aan deze veiligheidseisen. 

Powerbank handbagage Corendon 

Vlieg je met Corendon naar een heerlijke vakantie bestemming als Griekenland of Bali dan mag je een powerbank meenemen in de handbagage. Deze powerbank mag achter maar 100 Wh zijn. Wat inhoud dat de meest voorkomende powerbanks gewoon meemogen als handbagage als je met corendon vliegt.

Deze powerbanks mogen mee als handbagage:

Brainz powerbank bamboe 

Deze compacte powerbank heeft duurzame behuizing van bamboo wat hem uniek in zijn soort maakt! Brand Bamboe powerbank Powerbank bruinDoordat de Powerbank is voorzien van LED indicatoren is het energieniveau continue te zien. Natuurlijk wordt deze Powerbank geleverd met bijbehorende kabels. Het vermogen van de powerbank is ruim voldoende om een mobiele telefoon twee keer volledig vol te laden. Vanuit duurzaamheid is de behuizing gemaakt van duurzaam bamboo en daarom ook geleverd in een mooie verpakking van gerecycled materiaal.

Brainz powerbank en speaker

Deze Brainz powerbank met bluetooth speaker en telefoonstandaard is alles wat je nodig hebt. Brainz Powerbank en Speaker Powerbank, Speaker Zwart BambooDeze powerbank heeft ruim voldoende capaciteit om een telefoon of tablet op te laden. Het geluid klinkt letterlijk als muziek in de oren met de 5 Watt geintegreerde speaker. De Powerbank heeft nog voldoende energie over na het opladen van telefoon of tablet, om nog heerlijk van de muziek te genieten! De behuizing van deze krachtige Powerbank is gemaakt van duurzaam bamboo.

Heb je vragen over deze powerbanks, handbagage of  een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.