Custom-made.Voordeligproduct.1

Relatiegeschenken laten bedrukken

Een groot deel van de artikelen in ons assortiment kan ook bedrukt worden. Bedrukte artikelen om bijvoorbeeld weg te geven als relatiegeschenk, kerstpakket of ter promotie van uw bedrijf. Onder andere tassen kunnen bedrukt worden, houtproducten kunnen gelaserd worden. Neem nu contact op voor alle mogelijke opties. In de afgelopen jaren hebben wij bedrukking gedaan in verschillende oplages. Van een kleine oplage van 5 stuks tot aan grotere aantallen van 1000 stuks. Wij doen bedrukking op onder andere sporttassen, koelboxen, serveerplanken en trolleys.

Hieronder een kleine greep uit onze mogelijkheden voor het bedrukken van relatiegeschenken.

Tassen bedrukken kleine oplage

Bedrukte.tassen.Voordeligproduct.nl.1Bedrukte tassen, en zeker canvas tassen, worden steeds populairder om weg te geven als relatie of kerstgeschenk. Ook zijn de tassen te bedrukken voor studentenverenigingen, bedrijven of evenementen. In grote oplages of kleine oplages. Bij Voordeligproduct.nl bieden wij een selectie van canvas weekendtassen of rugzakken. Deze kunnen bedrukt worden met een slogan of logo. Onze polyester rugzakken en reistassen kunnen ook worden voorzien van logo of slogan. Het is tevens mogelijk om tassen full-colour bedrukking te laten drukken.

Koeltassen en koelboxen bedrukkenkoelboxen.bedrukt-blog-Groot.1

Met een mooi assortiment koeltassen en koelboxen in verschillende kleuren en maten, geeft u echt iets weg als geschenk. Dit multifunctionele product zorgt ervoor dat eten en drinken heerlijk koud blijft. Deze artikelen zijn geschikt voor de bouwvakkers, kraanmachinisten, trekker chauffeurs en natuurlijk de fietser, levensgenieter of strandganger. Ook is het bij ons mogelijk koeltassen of koelboxen te bedrukken in kleine oplage. Deze kunnen bedrukt worden met uw logo of een ander design.

Trolley bedrukken met logo

Trolley.bedrukt.1

Ook kan je bij ons een trolley als relatiegeschenk laten bedrukken. Voor de reiziger hebben wij een functionele ABS trolley uit voorraad leverbaar. Deze kan geheel gepersonaliseerd kan worden naar wens. Deze trolley kan als handbagage mee het vliegtuig in. Daarom is dit product perfect om bedrukt te worden en kan het product zeer functioneel gebruikt worden. 

Relatiegeschenken laten bedrukken

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd met Custom-Made producten. De opdrachten die wij hebben uitgevoerd liepen uiteen van kleine (5 stuks) en grotere aantallen (1000 stuks). Hierbij leverde wij bijvoorbeeld bedrukte reistrolleys, canvas weekendtassen, koelboxen, houten serveerplanken van Senza of rugzakken. Door onze beschikbare voorraden en korte communicatielijnen, kunnen wij snel en gratis Visuals voor u maken. Eventueel met uw eigen ontwerp! Onze levertijden zijn kort en gaan altijd met u in overleg. Afleveren op een andere locatie is zeker mogelijk!

Norländer producten laten bedrukken

Wil je Norländer producten laten bedrukken voor collega’s, werknemers, een congres of een ander evenement? Op voordeligproduct.nl kan je Norlander producten zoals Norlander trolleys laten bedrukken. Deze trolleys kunnen worden voorzien van bedrijfslogo’s of andere eigen designs. Naast trolleys kan je bij ons ook Norlander tassen bedrukken. Deze kunnen voorzien worden van een fullcolor logo of zwart/wit bedrukking. 

Senza producten laten bedrukken

Bij voordeligproduct kan je ook tal van Senza producten laten bedrukken. Zo kunnen bijvoorbeelde de populaire Senza retro koelboxen worden voorzien van een doming met bedrijfslogo. Ook kunnen de Senza snij- en serveerplanken worden voorzien met een logo of design dat in de houten planken wordt gelaserd. 

heeft u nog vragen? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen via ons contactformulier of bel ons op via 0226-787000. Het is altijd mogelijk om ons te bezoeken in Noord-Scharwoude waar wij onze mogelijkheden kunnen laten zien. U bent van harte welkom voor een kop koffie of thee.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.