Retourneren

Retourneren

Voordelig Product biedt een grote diversiteit Lifestyle, Reis, Sport, Auto, Kampeer en Fiets gerelateerde artikelen aan van verschillende merken met een breed assortiment. Koopt u bij Voordelig Product, dan kiest u voor goed betaalbaar en kwaliteit! Wij streven ernaar om ons assortiment zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen en onze service op top niveau te houden.

Niet tevreden over het gekochte product, is het product defect of niet naar verwachting? Bij Voordeligproduct vinden wij dat vervelend! Wilt u een artikel retourneren, dan is dit uiteraard mogelijk. Wij hanteren 14 dagen zichttermijn, die ingaat op de dag dat de artikelen bij u zijn afgeleverd.

Als u ondertussen  een nieuwe bestelling plaatst hou rekening mee dat,  natuurlijk afhankelijk van de betaalmethode, deze vooraf betaalt wordt. Samengevat, u retourneert de oude bestelling binnen het zichttermijn van 14 dagen en plaatst een nieuwe bestelling. Wij kunnen geen verrekening laten plaats vinden tussen een retour en nieuw geplaatste order.

Retouradres:

Voordeligproduct.nl

Kokkel 6D

1723 HX Noord Scharwoude

 

Heeft u ondanks onze inzet nog vragen of suggesties hoe wij ons kunnen verbeteren, neem dan gerust contact met ons op!

Contact met ons opnemen kan op verschillende manieren.

Via onze chatmodule staat wij u op werkdagen graag te woord, klik hiervoor op de “Neem contact op” button aan de rechterkant van het scherm en start een live chat met ons op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 via 0226 – 787 000.

Heeft u een vraag voor ons, maar is het niet mogelijk deze op dit moment te stellen via de live chat of telefoon, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op! Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen.