Tips om weer te sporten na de vakantie

We hebben optimaal genoten van de zomervakantie. Van alle ijsjes, drankjes en gezellige Bourgondische avondjes. Nu de zomervakantie weer op zijn eind is, is het voor vele tijd voor de sporten in de sportschool! We zetten nog even kort wat tips voor je op een rijtje. Zo ga je vol goede moed en voorbereid naar de sportschool!

1. Wees voorbereid!

Je wilt weer gaan sporten, en je weet wel of niet waar je precies wilt beginnen. Stel daarom vooraf een haalbaar doel en maak aan de hand  Sporttassenset EL Clasicodaarvan een sportplan. Zo is het makkelijker en overzichtelijk bij te houden wanneer je gaat sporten. Bovendien loop je niet al te hard van stapel waardoor je motivatie misschien wegraakt om weer naar de sportschool te gaan. Schaf daarnaast alvast een gave sporttas aan waar je al je essentials in mee kunt nemen.

2. Vergeet je water niet!

Tijdens het sporten is het natuurlijk belangrijk om goed gehypdrateerd te blijven. Tijdens en na het sporten krijg je misschien dorst en daarom is eenSenza Multifunctionele Waterkan Waterkan Zwart flesje water een echte must! Ook na het sporten is het van belang voldoende water te drinken. Vind je het lastig om voldoende water te drinken of vind je water saai? In deze Senza waterkan kun je in het filter wat kruiden of fruit doen. Zo maak je je ‘saaie’ water in een handomdraai in een heerlijk verfrissend drankje!

3. Een handdoekje is vaak verplicht!

In de meeste sportscholen zijn ze verplicht: de handdoekjes. Ergens natuurlijk ook wel logisch. Je zweet tijdens het sporten. Daar is natuurlijk Sport Handdoekniks mis mee – je werkt er hard voor! Maar voor de persoon die na jou op het sportapparaat stapt is het natuurlijk niet fijn om hier in of tegenaan te zitten. Neem daarom een handdoekje met je mee en veeg al het zweet van het sporten fijn van je af. Tip: kleine sporthanddoekjes zoals de Norländer Sporthanddoekjes zijn vaak wat fijner om met je mee te nemen tijdens het sporten in plaats van grote badlakens.

4. Samen is leuker!

Geen zin om alleen naar de sportschool te gaan? Samen sporten is ook veel leuker! Er is vast wel iemand in je omgeving die ook graag liever samen sport. Kijk daarom eens om je heen en misschien vind jij wel je nieuwe sportmaatje. Naast de gezelligheid kan het ook extra motiverend zijn om samen te ‘moeten’ sporten.

5. Neem genoeg rust!

Na alle inspanningen is het ook belangrijk om je lichaam genoeg rust te geven na het sporten. Wees niet te streng voor jezelf en neem de nodige rust. Pak dus gerust je fijne plaid erbij en geniet even van jouw favoriete serie of film. Zo behoud je de motivatie en kun je er de volgende sportsessie weer volop tegenaan!

Heb jij nog goede sporttips? Laat het ons en de andere lezers even weten in de reacties hieronder!


Heb je vragen over deze of andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Geef een reactie