Verzenden

Verzenden

Voordelig Product biedt een grote diversiteit Lifestyle, Reis, Sport, Auto, Kampeer en Fiets  gerelateerde artikelen aan van verschillende merken met een breed assortiment. Koopt u bij Voordelig Product, dan kiest u voor goed betaalbaar en kwaliteit! Wij streven ernaar om ons assortiment zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen en onze service op top niveau te houden.

Alle bestellingen met een afleveradres in Nederland of België met een orderbedrag  van meer dan  € 50, worden gratis naar u opgestuurd. Voor bestellingen waarvan de orderwaarde onder de  € 50 ligt, brengen wij verzendkosten in rekening.

De verzendkosten worden definitief berekend na de verrekening van eventuele korting als gevolg van afprijzing  of kortingsbonnen.

Zendingen binnen Nederland:
Orderbedrag tot € 50,00: verzendkosten €5,95
Orderbedrag € 50 of hoger: gratis verzending

Zendingen naar België:
Orderbedrag tot € 50,00: verzendkosten €5,95
Orderbedrag € 50 of hoger: gratis verzending

Indien u op werkdagen voor 17:00 uur besteld en betaald verzenden wij dezelfde dag uw bestelling. Uitzondering hierop kan zijn dat een artikel niet meer op voorraad blijkt te zijn of een op maat gemaakt artikel is.

Heeft u ondanks onze inzet nog vragen of suggesties hoe wij ons kunnen verbeteren, neem dan gerust contact met ons op!

Contact met ons opnemen kan op verschillende manieren.

Ons bezoekadres is:

Voordelig Product
Kokkel 6D
1723 HX Noord-Scharwoude

Via onze chatmodule staan wij u op werkdagen graag te woord, klik hiervoor op de “Neem contact op” button aan de rechterkant van het scherm en start een live chat met ons op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 via 0226 – 787 000.

Heeft u een vraag voor ons, maar is het niet mogelijk deze op dit moment te stellen via de live chat of telefoon, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op! Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen.