Custom-made.Voordeligproduct.1

voordelige en mooie custom made artikelen

Voordeligproduct.nl levert ook Custom-Made artikelen, geheel naar wens op maat gemaakt voor bijvoorbeeld een jubileumfeest, relatiegeschenk of kerstgeschenk! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ons inmiddels specialist noemen op het gebied van Custom-Made artikelen. Custom Made producten kunnen speciaal  worden ontwikkeld of geproduceerd, hierdoor sluit het altijd perfect aan op uw huisstijl of boodschap.

Hieronder een kleine greep uit onze mogelijkheden, kijk voor een uitgebreide collectie Custom-Made artikelen op onze speciale pagina.

Bedrukte tassen

Bedrukte.tassen.Voordeligproduct.nl.1Bedrukte tassen, en zeker canvas tassen, worden steeds populairder om weg te geven als relatie of kerstgeschenk. Bij Voordeligproduct.nl bieden wij een selectie van canvas weekendtassen of rugzakken die bedrukt kunnen worden met een slogan of logo. Onze polyester rugzakken en reistassen kunnen natuurlijk ook worden voorzien van logo of slogan. Het is tevens mogelijk om een tassen full-color bedrukking te laten drukken.

 

Koeltassen en koelboxenkoelboxen.bedrukt-blog-Groot.1

Met een mooi assortiment koeltassen en koelboxen in verschillende kleuren en maten, geeft u echt iets weg als geschenk. Dit multifunctionele product zorgt ervoor dat eten en drinken heerlijk koud blijft. Deze artikelen zijn geschikt voor de bouwvakkers, kraanmachinisten, trekker chauffeurs en natuurlijk de fietser, levensgenieter of strandganger.

 

Trolleys

Trolley.bedrukt.1Voor de reiziger hebben wij een functionele ABS trolley uit voorraad leverbaar, die geheel gepersonaliseerd kan worden naar wens. Omdat deze ABS trolley als handbagage mee het vliegtuig mee mag, is dit artikel naast het gepersonaliseerde, ook zeer functioneel voor degene die de trolley krijgt! 

 

De afgelopen jaren hebben wij veel Custom-Made opdrachten uitgevoerd die uiteenliepen van kleine (5 stuks) en grotere aantallen (1000 stuks). Hierbij leverde wij bijvoorbeeld bedrukte reistrolleys, Canvas weekendtassen, koelboxen, houten serveerplanken of rugzakken. Door onze beschikbare voorraden en korte communicatielijnen, kunnen wij snel en gratis Visuals voor u maken op artikelen, eventueel met uw eigen ontwerp! Onze levertijden zijn snel en gaan altijd met u in overleg, afleveren op een andere locatie is zeker mogelijk!

Staat uw artikel er niet bij, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen via ons contactformulier of bel ons op via 0226-787000. Het is altijd mogelijk om ons te bezoeken in Noord-Scharwoude waar wij onze mogelijkheden kunnen laten zien. U bent van harte welkom voor een kop koffie of thee.

 

Geen reactie's

Geef een reactie