Zaterdag 31 oktober: Halloween – trick or treat!

Het meest spannende feest van het jaar komt er weer aan: Halloween. Als ik aan Halloween denk, dan denk ik automatisch aan pompoenen, verkleden en natuurlijk trick or treat. Halloween is nog steeds enorm in opkomst als feestdag in Nederland. Steeds meer mensen vinden het leuk en doen eraan mee. Dit gebeurt meestal in de vorm van langs de deuren gaan en snoep ophalen, Halloween feesten en het versieren van huizen. Om ervoor te zorgen dat je een leuke Halloween meemaakt, heb ik een aantal handige producten uitgekozen die daar goed op aansluiten.

SENZA IJZEREN ETAGERE

Zoals iedereen weet is ook Halloween dit jaar anders dan de voorgaande jaren, iedereen let op het bewaren van de afstand van elkaar en met een grote groep de straat op om dingen te organiseren zit er ook niet in. Natuurlijk gaan de kinderen wel de straat op om snoepgoed op te halen langs de deuren. Met deze etagère kan je op een stijlvolle manier je snoepgoed uitdelen. Het ziet er leuk uit en de kinderen kunnen er dan zelf iets vanaf pakken, zo kan je de afstand goed bewaren!

SENZA VUURSCHAAL

Het is leuk om tijdens deze feestdag je hele huis te versieren. Sommige mensen krijgen het zelfs voor elkaar om hun huis om te toveren tot een compleet spookhuis. De Senza vuurschaal levert hier zeker een bijdrage aan, zet hem aan in je voortuin en reken maar dat de vlammen een eng effect geven. De vuurschaal is natuurlijk ook gewoon heerlijk om lekker omheen te zitten op een koude avond.

SENZA BAKVORM M/L

Natuurlijk kun je je snoepgoed voor Halloween kopen in een supermarkt of uit je eigen voorraadkast pakken. Wat echt leuk is, is om je eigen creaties te bakken met deze handige Senza bakvorm. De bakvorm is bij ons te verkrijgen in een medium en een large size. Verras de kinderen in de buurt met een heerlijke cake!

SENZA HANGENDE WAXINELICHTHOUDER ROND

Deze hangende waxinelichthouder rond is een perfect item om je huis mee te versieren op Halloween. Hang hem voor je raam of bij de deur en laat de normale lampen uit. Het natuurlijke licht zorgt voor meer sfeer en is een leuke extra aankleding van je huis op Halloween. Door het touwtje aan de bovenkant, kun je de houder makkelijk ophangen. Het kommetje is geschikt voor 1 waxinelichtje. Doormiddel van de ronding ontstaat er een uniek lichteffect.

Heb je vragen over deze producten of over woonaccessoires? of een vraag over andere producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0226-787000 of stuur een mail naar webshop@voordeligproduct.nl. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via de chat-functie op onze website. We helpen je graag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.