Zet je broer of zus in het zonnetje op nationale broer en zus dag!

6 jaar geleden riep Giel Beelen broer en zus dag in het leven ter nagedachtenis aan zijn overleden zus. Sindsdien staat elke 30 september in het teken van broers en zussen. Natuurlijk hoeft er niet zo’n emotionele lading achter te zitten, maar het is altijd leuk om je naasten te verrassen! Hieronder een aantal producten die perfect aansluiten op deze gelegenheid.

BRAND SILICONEN SMARTWATCH

Een ‘slim’ horloge die je kunt verbinden met je smartphone, wie wilt dit nou niet? Het grootste doel hiervan is dat je veel minder je telefoon uit je tas of broekzak hoeft te halen om bijvoorbeeld berichtjes te lezen of een telefoontje aan te nemen. Niet alleen handig maar ook batterij besparend. Dit horloge is tevens mooi om te zien en makkelijk in het gebruik. Al met al een super gaaf cadeau om je broer of zus mee te verrassen.

SEATZAC CHILL BAG

Waar je ook bent, je wilt hoe dan ook extreem chillen. Alles van je af laten glijden en even helemaal niets doen. De Seatzac chill bag is de perfecte oplossing! Het vullen van de zitzak moet je even doorhebben, maar dan is het binnen een minuut klaar. Hij bestaat uit 2 compartimenten, je vult ze beide door de grote opening op te houden en de zak horizontaal heen en weer te bewegen. Voordeel is dat de Seatzac licht en klein is, dus makkelijk om mee te nemen. Interesse gekregen? Kijk eens op de website!

BRAND BAMBOE POWERBANK          

Je wilt natuurlijk niets missen en dus moet je altijd over je telefoon kunnen beschikken om het internet te kunnen afstruinen en je social mediakanalen up-to-date te houden. Het is dus altijd handig een powerbank bij je te hebben om overal je telefoon te kunnen opladen. Deze stylish bamboe powerbank is daar perfect voor en is ook nog eens voorzien van draadloze oplaad technologie. Ik denk dat elke broer of zus hier wel iets aan heeft!

BRAINZ BLUETOOTH SPEAKER

Muziek is meestal een belangrijk onderdeel van je leven. Het vrolijkt je op als je down bent, laat lange autoritten korter lijken, het maakt (of kraakt) feestjes en brengt sfeer met zich mee. Door het handzame formaat en slanke design van deze bluetooth speaker kun je hem overal mee naar toe nemen. Hij is makkelijk te bedienen via je smartphone en de zij- en achterkant is afgewerkt met een mooie rubber finish zodat het een stootje kan hebben. Verras jouw broer of zus hiermee en geniet er zelf ook nog eens van. Win-win situatie!

NORLÄNDER RETRO TAS EL CLASICO

Is jouw broer of zus op zoek naar een stijlvolle en sportieve tas? Deze stoere tas heeft een royaal hoofdcompartiment en een inhoud van 37 liter. Geschikt als sporttas en schooltas. Ook is deze tas groot genoeg om te gebruiken voor een weekendje weg. Meer informatie staat op onze website!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.